De 20ft Storage container is een standaard container

Een doorsnee container, dat is wat een 20ft Storage container is. Deze opslag container is uiterst geschikt om goederen en materialen in op te bergen. Gebruik de container voor het opslaan van bouwmaterialen op een werkplaats of voor het opbergen van spullen tijdens een verhuizing. Met een 20ft storage container blijven alle spullen droog en veilig opgeborgen. Verder is deze container makkelijk te verplaatsen. Als u deze container niet meer nodig heeft, kan deze tijdelijke opslag ook zo weer worden opgehaald. De standaard 20ft Storage container kunt u makkelijk via Hacon huren of kopen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Inhoud van de 40ft standaard container

Bekijk en bestel onze 20ft Storage containers

U kunt ons 20ft Storage containers kopen of huren. Ook kunnen wij de buitenkant voor u personaliseren. En wij kunnen allerlei extra's leveren, zoals meubilair en sanitair.

Neem contact op

5 voordelen 20ft Storage container

Via Hacon een 20ft Storage container huren of kopen brengt deze 5 voordelen met zich mee:

  1. Zó bestelt. En direct leverbaar. Wij regelen het transport en het eventuele verplaatsen.

  2. De 20ft Storage containers zijn overal voor inzetbaar. Van tijdelijke werkplaats tot permanent magazijn. Handig!

  3. De 20ft Storage container kunt u ook gebruiken voor het vervoer van goederen of materiaal. Deze containers zijn veilig en hebben de juiste certificering.

  4. Kies uit verschillende modellen: meerdere deuren, eigenschappen en extra's vanbinnen. Zoals een geïsoleerde container. Of een met een stellage.

  5. Meer opslag nodig? U kunt makkelijk uitbreiden. We kunnen 20ft Storage containers namelijk ook op elkaar plaatsen, of tegen elkaar aanzetten.
opslag en transport container

Offerte aanvragen voor een 20ft Storage container

Vul uw gegevens in. Binnen 1 werkdag komen wij bij u terug met 20ft Storage container opties. U kunt ook bellen naar +31 (0)181 263 466.

Deze container huren of kopen?

Ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte

Bel onze adviseurs op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op +31 (0)181 263 466 of gebruik onderstaand contactformulier.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.