Onze unieke innovatie!

Containers met geïntegreerde zonnepanelen

NIEUW: HACON SOLAR CONTAINER!

Wij hebben de kracht van de zon gecombineerd met meer dan vier decennia ervaring in de verkoop, verhuur en modificatie van containers. Het resultaat? Een container die een revolutie teweegbrengt in duurzame energieproductie. Maak kennis met Hacon Solar: de slimste en meest veelzijdige container die ooit is gemaakt.

Hacon Solar is niet zomaar een container met zonnepanelen. Het is een beweging, een verandering in hoe we energie gebruiken en projecten realiseren. Hacon Solar biedt een intelligente manier om aan projecten te werken, waar en wanneer jij maar wilt. Kies voor de eerste, de slimste, de groenste: kies voor Hacon Solar. 

 

Bekijk ons aanbod hier

WORKING
SMART POSSIBILITIES

+31 (0)181 263 466

 

Zet jij de eerste stap naar een Solar Container?

Direct een offerte aanvragen

 

Zero Emission

De geïntegreerde zonnepanelen zorgen ervoor dat projecten volledig vrij zijn van emissies. Door te kiezen voor Hacon Solar, draag je actief bij aan het verminderen van jouw carbon footprint en creëren we samen een positieve impact op het milieu.

Plug & Play

Hacon Solar is ontwikkeld volgens een Plug & Play ontwerp. Dit houdt in dat er geen gedoe is met complexe installaties of ingewikkelde aansluitingen. Onze containers zijn direct klaar voor gebruik zodra ze op een locatie aankomen. Dit bespaart waardevolle tijd en middelen in projecten van onze klanten. 

Innovatief

Bij Hacon Containers zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten te voorzien van geavanceerde oplossingen. Door als eerste zonnepanelen te integreren in de constructie van een container hopen we een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop energie wordt opgewekt en gebruikt. 

Locatie onafhankelijk

Een van de grootste voordelen van Hacon Solar is de locatie onafhankelijkheid. Of je nu werkt in afgelegen gebieden, tijdelijke bouwplaatsen of op evenementenlocaties, Hacon Solar containers voorzien je van de nodige energie zonder afhankelijk te zijn van de nabijheid van het elektriciteitsnetwerk.

Patent Pending

Hacon Solar is een baanbrekend nieuw product dat de deuren opent voor nieuwe manieren waarop we energie gebruiken en projecten realiseren. Momenteel wordt Hacon Solar beschermd door een lopend patent, waarmee we onze innovatieve technologie veiligstellen en toekomstige ontwikkelingen stimuleren.

Wat maakt Hacon Solar zo bijzonder?

Het antwoord op de vraag wat de Hacon Solar Container zo bijzonder maakt? Eén woord: integratie. We hebben zonnepanelen geïntegreerd in de structuur van de container, waardoor deze altijd en overal zonne-energie vastlegt. Een baanbrekende ontwikkeling voor branches als de petrochemie, bouw, infrastructuur en festivals. Met het Plug & Play ontwerp van de container is de installatie moeiteloos en zijn de mogelijkheden grenzeloos. Waar je ook bent, Hacon Solar voorziet jouw project van schone en betrouwbare energie. En het mooiste van alles? Door het geïntegreerde systeem van zonnepanelen blijven de containers stapelbaar en makkelijk te vervoeren!

 

Bekijk ons aanbod hier

Technische specificaties van de Hacon Solar container

Lees je hier 

Hacon Solar x Wattsun

De Hacon Solar Containers zijn Plug & Play, mede dankzij een super gebruiksvriendelijk batterijsysteem van Wattsun. Dit systeem maakt het mogelijk om overal en onafhankelijk je container neer te zetten en aan de slag te gaan. Het voordeel van de Wattsun batterij is bovendien dat hij stapelbaar is in capaciteit. Dit zorgt ervoor dat je zonder technische kennis de batterijcapaciteit kunt stapelen en daarmee altijd aan de juiste energievraag kunt voldoen. Een bijzondere samenwerking tussen Hacon Containers en Wattsun heeft geleidt tot een unieke containeroplossing: Hacon Solar.

 

Bekijk ons aanbod hier

Infinite possibilities

Hacon Solar opent een wereld aan mogelijkheden voor projecten in de petrochemie, bouw, infrastructuur en nog veel meer. Hacon Solar containers bieden ongekende flexibiliteit voor het omzetten van zonlicht naar energie om te gebruiken voor projecten. 

Off the grid

Hacon Solar containers slaan overtollige zonne-energie op in slimme batterijsystemen. Hierdoor kun je zelfs tijdens stroomstoringen of noodsituaties blijven werken.
Deze onafhankelijkheid en veerkracht biedt vertrouwen voor het uitvoeren van projecten. 

Robuust

De Hacon Solar Container is gebouwd met materialen van hoge kwaliteit en vakmanschap. Ze zijn duurzaam en bestendig tegen de tand des tijds. Met Hacon Solar kun je met vertrouwen werken in een betrouwbare container, ongeacht de omgeving. 

Smart

Hacon Solar is een slimme energieoplossing. De container is uitgerust met geavanceerde technologieën voor het optimaliseren van energiegebruik, mede dankzij de stapelbare capaciteit van de Wattsun batterij.

Slim en kostenbesparend!

Door de geïntegreerde zonnepanelen in de Hacon Solar Container, is deze relatief goedkoop te leveren. Er is geen extra frame nodig om zonnepanelen aan te brengen op de container. Bovendien hoeven de zonnepanelen niet los getransporteerd te worden. Hacon Solar biedt een eindproduct dat niet alleen slimmer is, maar zeker ook kostenbesparend ten opzichte van bestaande solar containeroplossingen.

Ons aanbod Solar Containers

Hacon Solar

De eerste slimme Plug & Play container met geïntegreerde zonnepanelen!

Alle containerspecialisten

Ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte

Bel onze adviseurs op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op +31 (0)181 263 466 of gebruik onderstaand contactformulier.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

hacon solar specialist kimberly jansen

Onze adviseurs staan voor je klaar!

+31 (0)181 263 466

WORKING
SMART POSSIBILITIES

+31 (0)181 263 466

 

Zet jij de eerste stap naar een Solar Container?

Direct een offerte aanvragen