Over Hacon

Als containerspecialisten zijn we bij Hacon Containers sterk in verkoop, verhuur en modificatie van containers. Wij bieden een groot, divers en compleet aanbod aan van wel 80 typen containers waarvan we er ruim 1.000 direct uit voorraad leveren. En daar zijn we maar wat trots op! 

Specialist sinds 1981

Onze rijke historie begon al in 1927, toen het transportbedrijf G. van der Weijden Transport BV werd opgericht. Dankzij onze specialisatie in zeecontainers veranderde het bedrijf in 1981 van naam. Zo ontstond Hacon Containers! En we zijn pas net begonnen. Graag vormen we jouw partner voor de lange termijn, want we zijn 'here to stay'. 

40 jaar

In 2021 vierden we ons 40-jarig bestaan. Dat kunnen we met recht een mijlpaal noemen en hier zijn we ook trots op!

Vestigingen in Rotterdam en Purmerend

Hacon Containers kent haar oorsprong in Rotterdam, maar voegde in 2024 een nieuwe vestiging toe. De nieuwste vestiging is te vinden aan de Einsteinstraat in Purmerend. Vanuit onze vestigingen in Rotterdam en Purmerend hebben we een uitgebreid landelijk netwerk opgebouwd, waardoor we overal snel kunnen leveren. 

Rotterdamse trots

Vanuit onze locaties in Rotterdam Europoort en Waalhaven, pal naast alle grote haventerminals, voorzien wij je van alle denkbare services. Omdat wij de markt als geen ander kennen, bieden we precies de juiste oplossing. Ook als je verzoek niet alledaags is. Voor grote en uitgebreide container modificaties ben je bij Hacon Container Modifications aan de Moezelweg 220 aan het juiste adres!

De voordelen van Hacon

Bij Hacon Containers schakel je altijd met vaste contactpersonen. Wij werken namelijk met een hecht team aan vakmensen dat al jarenlang met veel enthousiasme meedenkt over de juiste containeroplossingen. Door onze decennialange ervaring en inkoopmogelijkheden bieden wij kwalitatief hoogwaardige containers aan tegen scherpe tarieven. Hacon Containers maakt het waar.

Neem contact met ons op