Combi containers van Hacon voor kantoor- én opslagruimte

Combi containers, ze zijn ontzettend veelzijdig en hebben een breed scala aan toepassingen. Bent u op zoek naar een combi container voor opslag of als kantoor. Of heeft u een werkplaats combi container nodig? De combi container biedt een flexibele en efficiënte oplossing. Hacon heeft een uitgebreid assortiment aan combi containers beschikbaar. Ook kunnen de combi containers naar wens worden gemodificeerd.

Alles kan in een container

+31 (0)181 263 466

Weet u al wat voor soort container u nodig heeft? 

Direct een offerte aanvragen

 

Opslag combi container

Een goed georganiseerde opslag is ideaal. Maar, dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Een opslag combi container kan hiermee helpen. Deze combi container is ontworpen om u tegemoet te komen met uw behoeften op het gebied van opslagruimte.

Met een ruime capaciteit en veilige vergrendelingssystemen, biedt deze container een betrouwbare en beveiligde omgeving voor het opslaan van goederen, materialen en apparatuur. De opslag combi container kan geheel naar uw wensen worden ingericht. Wilt u bijvoorbeeld meer kasten, ruimte voor grote apparaten of opslag onder een werkbank? Dit kan allemaal. De opslag combi container is een efficiënte oplossing op elke bouwplaats. Of het nu gaat om tijdelijke opslag tijdens een verbouwing of langdurige opslagbehoeften voor een langlopend bouwproject.

ingang van de combi container en werkplaats

Combi container inzetten als kantoor

Een combi container kan ook ingezet worden als kantoor. Superhandig, deze kan je namelijk tijdelijk of voor langere periode gebruikten als kantoor. De units zijn verplaatsbaar en je kunt zelf kiezen welke specificaties u in de unit wilt. Zoals airconditioning, verlichting en elektrische voorzieningen. U creëert uw eigen comfortabele en productieve werkomgeving.

Of het nu gaat om een tijdelijk kantoor tijdens bouwprojecten, evenementen of op afgelegen locaties, de kantoor combi container biedt een snelle en kosteneffectieve oplossing voor uw kantoorbehoeften.

De werkplaats combi container van Hacon

Bij Hacon begrijpen we het belang van een goed ingerichte werkruimte voor uw projecten. Daarom bieden we werkplaats combi containers die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan uw behoeften op het gebied van efficiëntie en functionaliteit. De indeling van onze werkplaats combi containers zijn flexibel en kunnen naar wens worden ingericht. Een eigen werkbank biedt een praktische en georganiseerde werkplek, terwijl optionele toevoegingen zoals bankschroeven uw werkzaamheden nog gemakkelijker maken.

Of u nu een kleine assemblageruimte nodig heeft of een mobiele werkplaats voor reparaties en onderhoud, onze werkplaats combi containers zijn beschikbaar in verschillende formaten, waaronder 8ft, 10ft en 20ft. Dit stelt u in staat om de juiste container te kiezen die past bij de schaal en vereisten van uw project. Lees hier meer over de mogelijkheden van onze werkplaats combi containers.

Uw eigen combi container

Bent u op zoek naar een combi container voor opslag, als kantoor of voor uw werkplaats? Neem contact op met de specialisten van Hacon voor meer informatie over combi containers en ontdek hoe ze aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een op maat gemaakte offerte. Bel ons via +31 (0)181 263 466 of stuur ons een mail op info@hacon-containers.nl.

Ons aanbod kantoorunits

Bekijk alles
containerwoning klein voor particulieren
Meer informatie
10ft Accommodatie container

De 10ft accommodatiecontainer is een standaard 10ft zeecontainer die is omgebouwd tot geïsoleerde accommodatieruimte. 

Meer informatie
10ft Accommodatie unit

De 10ft accommodatie unit is de ideale oplossing voor tijdelijk of permanent gebrek aan accommodatieruimte. 

Meer informatie
10ft High cube observatie container

De 10ft High Cube Observatie container is dé ideale mobiele werkruimte. Door de ramen rondom is de observatiecontainer perfect in te zetten als portiersloge, control room, of gewoon als kantoor.

10ft observatie unit met grote ramen aan alle zijden
Meer informatie
10ft Observatie / Volglas unit

De 10ft Observatie / Volglas unit is de ideale oplossing voor tijdelijk of permanent gebrek aan accommodatieruimte. 

Meer informatie
20ft Accommodatie container

De 20ft Accommodatiecontainer is een standaard 20ft zeecontainer die is omgebouwd tot geïsoleerde accommodatieruimte. 

accommodatie container voor petrochemie
Meer informatie
20ft Accommodatie CSC Container

De 20ft Accommodatie CSC container is een standaard 20ft zeecontainer die is omgebouwd tot geïsoleerde accommodatieruimte.

20ft_Accommodatie_unit_6x3
Meer informatie
20ft Accommodatie unit 6 x 3

De 20ft accommodatie 6 x 3 unit is een luxe variant van de accommodatie units. Het is de perfecte oplossing voor projecten waarbij er een tijdelijke gebrek is aan accommodatie/schaft/kantoor ruimtes.

20ft-accommodatie-unit-keuken-6x3
Meer informatie
20ft Accommodatie unit 6 x 3 met keuken

De 20ft accommodatie 6 x 3 unit is een luxe variant van de accommodatie units. Het is de perfecte oplossing voor projecten waarbij er een tijdelijke gebrek is aan accommodatie/schaft/kantoor ruimtes.

Meer informatie
20ft High cube observatie / volglas container CSC

De 20ft High cube observatie / volglas container is de ideale oplossing voor tijdelijk of permanent gebrek aan accommodatieruimte. 

20ft kantoor unit voorzien van ramen en deuren
Meer informatie
20ft Kantoorunit

De 20ft Kantoorunit is de ideale oplossing voor tijdelijk of permanent gebrek aan accommodatieruimte.

Jan - productiemedewerker

“Ik krijg alles in een container!”

Alle containerspecialisten

Offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en ontvang ons scherpe aanbod binnen 1 werkdag!
 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Bezoek / postadres

Hacon Containers B.V.
Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

+31 (0)181 263 466

KvK nr.: 24348944
BTW nummer:  NL812649667B01

Depot Bunschotenweg 

Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00

Depot Moezelweg

Moezelweg 220
3198 LS Europoort-Rotterdam
Havennummer: 5631

+31 (0)88 422 6600
Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00