Een kantoorunit huren?

Bent u op zoek naar een tijdelijke kantoorunit? Bij Hacon containers bieden wij diverse accommodatie units die ingezet kunnen worden als tijdelijk kantoor of vergaderruimte. 

20ft kantoorunit

Wanneer u snel een of meerdere kantoorunits nodig heeft kunt u kiezen voor de 20ft kantoorunit. Deze standaard unit is voorzien van twee draaikiepramen, een stalen toegangsdeur, een pvc afgewerkte vloer, TL-verlichting, een convector kachel en heeft een 400V 32A 5-polige buitenaansluiting. Deze unit kunnen wij ook met een keuken leveren. Waardoor de container ook kan worden ingezet als schaftunit. Bekijk hier de 20ft kantoorunit. Benieuwd naar de schaftunit? Klik dan hier.  

Accommodatie units

Naast onze 20ft kantoorunit met of zonder keuken bieden wij ook 20ft accommodatie 6 x 3 units met en zonder keuken. Deze units zijn goed geïsoleerd en worden standaard voorzien van meerdere ramen, verwarming, een elektrische installatie en verlichting. Verder heeft iedere unit een PVC-vloerafwerking en worden de units standaard voorzien van een datakabel aansluiting. Bekijk deze units hier

Een kantoorunit kopen

Wanneer u van plan bent om een kantoorunit voor een langere tijd in te zetten dan kan het zo zijn dat u deze wilt kopen. Bij Hacon Containers kunnen wij 10ft en 20ft units uit voorraad leveren. Wanneer u een afwijkende maat wilt dan kunt u kiezen uit maten als 16ft, 24ft en 30ft. Daarnaast kunnen wij units volledig aan uw wensen aanpassen. Zo is het mogelijk om de units te spuiten in iedere RAL kleur naar keuze en kunnen wij de units voorzien van airco, sanitair of zelfs een gehele inrichting met meubilair wanneer dit gewenst is. 

Meer weten over kantoorunits huren of kopen?

Wilt u meer informatie over onze kantoor en accommodatie units? Neem dan contact met ons op via +31 (0)181 263 466 of vul ons contactformulier in. Liever direct een offerte aanvragen? Vul dan hier ons offerteformulier in. Onze specialisten zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om u te voorzien van een passend aanbod.