Een kantoorunit huren?

Bent u op zoek naar een tijdelijke kantoorunit voor bijvoorbeeld uw bouwplaats? We bieden diverse huur kantoorunits aan (10ft en 20ft). De units zijn in te zetten als tijdelijk kantoor, vergaderruimte of schaftkantine. Of u nu een tijdelijke werkplek nodig heeft tijdens een renovatie, een efficiënte oplossing voor uw bouwterrein of een langetermijnoplossing voor uw groeiende bedrijf, Hacon heeft de ideale kantoorunit voor u. Ontdek het gemak van het huren van een kantoorunit. Bekijk hieronder de mogelijkheden.
Bekijk direct ons aanbod

Alles kan in een container

+31 (0)181 263 466

Weet u al wat voor soort container u nodig heeft? 

Direct een offerte aanvragen

 

20ft kantoorunit huren

Wanneer u snel één of meerdere (tijdelijke) kantoorunits nodig heeft, kunt u bijvoorbeeld de 20ft kantoorunit van Hacon huren. Deze standaard unit is voorzien van twee draaikiepramen, een stalen toegangsdeur, een pvc afgewerkte vloer, TL-verlichting, een convector kachel en heeft een 400V 32A 5-polige buitenaansluiting. Deze kantoorunit kunnen wij ook met een keuken leveren, waardoor de container ook kan worden ingezet als schaftunit. Bekijk hier de 20ft kantoorunit. Benieuwd naar de schaftunit? Klik dan hier.

10FT kantoorunit huren

Een permanente of tijdelijke kantoorunit kunt u ook in een kleinere variant huren. Namelijk de 10ft accommodatie unit. Deze unit is de ideale oplossing voor tijdelijk of permanent gebrek aan accommodatieruimte. Deze geïsoleerde unit is voorzien van een raam, deur, kachel, elektrische installatie en verlichting. De 10ft accommodatie unit kan bijvoorbeeld worden gebruikt als kantoor of loket. Door het flexibele panelensysteem kan elke wand apart worden vormgegeven. De 10ft accommodatie unit is zowel te huur als te koop bij Hacon. 

ACCOMMODATIE UNITS

Naast onze 20ft kantoorunit met of zonder keuken bieden wij ook 20ft accommodatie 6 x 3 units met en zonder keuken. Deze units zijn goed geïsoleerd en worden standaard voorzien van meerdere ramen, verwarming, een elektrische installatie en verlichting. Verder heeft iedere unit een PVC-vloerafwerking en worden de units standaard voorzien van een datakabel aansluiting. Bekijk al onze 20ft accommodatie units hier.

TIJDELIJKE KANTOORUNIT HUREN OF EEN UNIT KOPEN

Een tijdelijke kantoorunit is ideaal in gebruik. Wanneer u van plan bent om een mobile tijdelijke kantoorunit voor langere tijd in te zetten, kan kopen aantrekkelijk zijn. Bij Hacon Containers kunnen wij 10ft en 20ft units uit voorraad leveren. Wanneer u een afwijkende maat wilt dan kunt u kiezen uit maten als 16ft, 24ft en 30ft. Daarnaast kunnen wij units volledig aan uw wensen aanpassen. Zo is het mogelijk om de units te spuiten in iedere RAL-kleur naar keuze en kunnen wij de units voorzien van airco, sanitair of zelfs een gehele inrichting met meubilair wanneer dit gewenst is. 

 

Huur een tijdelijke kantoorunit bij Hacon

Bij Hacon krijgt u kwalitatief containers. Wilt u een tijdelijke kantoorunit huren of kopen van Hacon? Neem contact met ons op via +31 (0)181 263 466 of info@hacon-containers.nl. Onze verkoopspecialisten helpen u graag verder.

Ons aanbod kantoorunits

Bekijk alles
containerwoning klein voor particulieren
Meer informatie
10ft Accommodatie container

De 10ft accommodatiecontainer is een standaard 10ft zeecontainer die is omgebouwd tot geïsoleerde accommodatieruimte. 

Meer informatie
10ft Accommodatie unit

De 10ft accommodatie unit is de ideale oplossing voor tijdelijk of permanent gebrek aan accommodatieruimte. 

Meer informatie
10ft High cube observatie container

De 10ft High Cube Observatie container is dé ideale mobiele werkruimte. Door de ramen rondom is de observatiecontainer perfect in te zetten als portiersloge, control room, of gewoon als kantoor.

10ft observatie unit met grote ramen aan alle zijden
Meer informatie
10ft Observatie / Volglas unit

De 10ft Observatie / Volglas unit is de ideale oplossing voor tijdelijk of permanent gebrek aan accommodatieruimte. 

Meer informatie
20ft Accommodatie container

De 20ft Accommodatiecontainer is een standaard 20ft zeecontainer die is omgebouwd tot geïsoleerde accommodatieruimte. 

accommodatie container voor petrochemie
Meer informatie
20ft Accommodatie CSC Container

De 20ft Accommodatie CSC container is een standaard 20ft zeecontainer die is omgebouwd tot geïsoleerde accommodatieruimte.

20ft_Accommodatie_unit_6x3
Meer informatie
20ft Accommodatie unit 6 x 3

De 20ft accommodatie 6 x 3 unit is een luxe variant van de accommodatie units. Het is de perfecte oplossing voor projecten waarbij er een tijdelijke gebrek is aan accommodatie/schaft/kantoor ruimtes.

20ft-accommodatie-unit-keuken-6x3
Meer informatie
20ft Accommodatie unit 6 x 3 met keuken

De 20ft accommodatie 6 x 3 unit is een luxe variant van de accommodatie units. Het is de perfecte oplossing voor projecten waarbij er een tijdelijke gebrek is aan accommodatie/schaft/kantoor ruimtes.

Meer informatie
20ft High cube observatie / volglas container CSC

De 20ft High cube observatie / volglas container is de ideale oplossing voor tijdelijk of permanent gebrek aan accommodatieruimte. 

20ft kantoor unit voorzien van ramen en deuren
Meer informatie
20ft Kantoorunit

De 20ft Kantoorunit is de ideale oplossing voor tijdelijk of permanent gebrek aan accommodatieruimte.

Jan - productiemedewerker

“Ik krijg alles in een container!”

Alle containerspecialisten

Offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en ontvang ons scherpe aanbod binnen 1 werkdag!
 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Bezoek / postadres

Hacon Containers B.V.
Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

+31 (0)181 263 466

KvK nr.: 24348944
BTW nummer:  NL812649667B01

Depot Bunschotenweg 

Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00

Depot Moezelweg

Moezelweg 220
3198 LS Europoort-Rotterdam
Havennummer: 5631

+31 (0)88 422 6600
Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00