Een milieucontainer kopen of huren?

Milieucontainers zijn geschikt om gevaarlijke stoffen in op te slaan en mee te vervoeren. Bent u op zoek naar een milieucontainer? Bij HACON bent u aan het juiste adres! HACON is al sinds 1981 gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van containers. Wij bieden een groot assortiment milieucontainers, voor allerlei doeleinden. Zo kunt u bij ons terecht voor lekbakcontainers, brandwerende containers, tankcontainers en koel- en vriescontainers.

Lekbakcontainers en brandwerende containers

Zoekt u een milieucontainer om milieuschadelijke producten in op te slaan? Kies uit de lekbakcontainers van HACON. Deze zijn onder andere voorzien van een lekbak, roostervloer en ventilatieroosters. Bekijk ook onze nieuwste milieucontainer, de brandwerende 10ft container. Deze is zeer geschikt is om op een veilige wijze gevaarlijke stoffen op te slaan.

Meer weten over milieucontainers?

 

Een milieucontainer op maat?

Bij HACON kunt u ook terecht voor milieucontainers op maat. Zo kunt u de container geheel laten afstemmen op uw product en doeleinden. U kiest zelf het formaat en de toepassingen. Heeft u advies nodig voor uw ideale milieucontainer? Neem contact met ons op, één van onze specialisten helpt u graag verder!

Benieuwd welke milieucontainers wij al op maat hebben gemaakt?

Bekijk onze modificatieprojecten

Lekbak- en brandwerende containers

Tank-, koel- en vriescontainers

Zoekt u een milieucontainer voor het vervoeren of bewaren van vloeistoffen of gassen? Bekijk dan onze tankcontainers. Deze zijn geschikt voor intermodaal transport. Zoekt u een milieucontainer voor het vervoeren of bewaren van bederfelijke producten, of producten die onder een bepaalde temperatuur moeten blijven? Met onze koel- en vriescontainers kunt u eenvoudig gekoelde producten opslaan.

Offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en ontvang ons scherpe aanbod binnen 1 werkdag!
 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.