Container modificatie specialisten 

Van fietsenstalling, containerwerkplaats, vervangende luxe uitgeruste badkamer met douches, wasmachine en droger tot een geïsoleerde kastenwand met lekbakken voor de petrochemische-industrie. Wij plaatsen de container als een modulair en mobiel bouwblok aan de basis van ieder toekomstig project.

Binnen de Hacon Groep is Hacon Container Modifications B.V. verantwoordelijk voor alle niet-standaard containers. Wij zorgen er met een team van 16 specialisten voor dat al jouw wensen verwerkt worden in een container. De ijzervreters van HCM staan klaar om de tanden in jouw containerproject te zetten!

HCM Stappenplan

Van concept tot (eind)product

De aanvraag
Calculatie en offerte
Akkoord
Productie
Aflevering

Of je containerwens op de achterkant van een bierviltje staat, of tot detail is uitgewerkt en is geprint op A1, na contact over de gehele modificatie-wens werken wij aan een calculatie.

Op basis van de containerwens en ons contact maken wij een calculatie en ontvang je een offerte.

Wanneer de offerte naar wens is wordt het project bij ons in de planning gezet en worden alle benodigde materialen besteld en/of op afroep klaar gezet bij onze leveranciers.

De mouwen worden opgestroopt en de productie start, dit bestaat globaal uit drie onderdelen:

Constructiewerkzaamheden waarin wij alle las- en constructiewerkzaamheden verrichten die gefixeerd moeten worden in- of aan de container. Waaronder bijvoorbeeld raamkozijnen, deuren, doorvoeren, MCT-ramen en verstevigende elementen or sterke bevestigingspunten of haken.

Afbouw-werkzaamheden hier worden de onderdelen die niet vast gelast dienen te worden zoals de isolerende binnen-constructie van hout of ander materiaal, stellingen, kasten, werkbanken en elektrische installaties vallen hieronder.

Conserverings-werkzaamheden worden gedaan in één van onze spuitloodsen, hier kunnen de containers worden voorzien van een gloednieuwe finish in iedere gewenste kleur of eventueel patroon. Ook belettering of stickers en het laten plaatsen van ander marketing materiaal is mogelijk.

Wanneer al onze werkzaamheden zijn afgerond is het tijd voor een nacontrole en de afname van de container en kunnen wij uiteraard ook het transport voor je in orde maken.

Ons (Sales) team

Deze moet je bellen
Meer informatie
Meer informatie
Koen van der Spek
Assistent manager
Meer informatie
Jan Lugtenburg
Accountmanager
Meer informatie
Juliette van Heijst
Administratief medewerker

Onze passie. jouw inspiratie.

Wij zijn trots op ons werk en dat laten we graag zien. Hier ontmoet je onze alleskunners: de mannen en vrouwen die jouw idee realiteit maken. Dít is waar je ziet, hoort en voelt wat HCM voor jou kan en wil betekenen. De perfecte plek om verder te sparren over jouw wensen. Zo komen we tot de beste, en meest creatieve oplossingen.

Wanneer je tijdens de productiefase langskomt, dan betrekken wij ook de modificatiespecialist die aan het containerproject werkt. 

Bekijk onze certificaten

Een kleine greep uit 

Onze opdrachtgevers

eoin logo
logo
 
Sfeerimpressie

onze projecten

Jouw visie in een container!

Is jouw containerwens ons volgende project? Bel ons, vul het formulier in, upload je schets of stuur een e-mail, binnen één werkweek hoor je van ons.

Ben je in de buurt? Kom dan langs voor een gesprek op ons kantoor met een bak koffie en een rondleiding door onze productieloodsen.

Van A tot Z kan er bij Hacon Container Modifications worden gerealiseerd.

Niet voor niets blijft ons motto: ‘Alles kan in een container!’.

Op maat gemaakt container nodig? Wij maken hem!

Neem contact op

Jouw project in een container?

Heb jij een mooi project voor ons? Bel ons of vul het formulier in, je kunt hier ook je schets uploaden. We proberen binnen een werkweek op je verzoek te reageren.

Wil je weten wat we met je gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.