20ft Offshore control container

Deze 20ft offshore container is omgebouwd tot control unit, welke zal worden ingezet bij het installeren van Suction Piles voor grote offshore installaties als boorplatformen of windmolenparken.

Naast het reguliere laswerk is de container voorzien van een loopdeur met cijferslot. De deurklink is uitgerust met een scharnierbare kap, zodat deze beschermd is tegen eventuele stootschade.

De container is volledig geïsoleerd door middel van Rockwool, wat vervolgens is afgewerkt met 28 mm dikke multiplex-platen. Het houtwerk is volledig gecoat met een waterafstotende 2-componenten lak.

Nadat alle modificaties zijn uitgevoerd, is de container voorzien van een hoogwaardige 2-componenten coating, compleet in de huisstijl van de klant. Tenslotte is de container na alle modificaties compleet herkeurd volgens de normen van CSC en DNV 2.7-1, zodat de container te allen tijde verscheept kan worden en offshore gehesen mag worden.

Opdrachtgever
SPT Offshore B.V.
Eigenschap
20ft Offshore Workshop container
Heb jij een creatief idee met een container? Let’s talk!

Offerte aanvragen

Damian - productiemedewerker

“Ik krijg alles in een container!”

Alle containerspecialisten

Interesse in een compacte mobiele oplossing?

Bel onze adviseurs op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op +31 (0)181 263 466 of gebruik onderstaand contactformulier.

Wil je weten wat we met je gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

+31 (0)181 263 466

bekijk ook deze modificaties