8ft Schaftcontainer

In opdracht van Mammoet hebben we een 8ft opslagcontainer aangepast naar een kleine schaftruimte. Door de kleine afmetingen is de 8ft schaftcontainer gemakkelijk mee te nemen op transport, omdat hij precies in een 20ft of 40ft container past. Zo worden er ook nog eens transportkosten bespaard.

Allereerst zijn beide containerdeuren verwijderd en vervangen voor een vast stalen paneel, waarna de J-bars van de scharnieren netjes dicht zijn gelast. Het stalen paneel is voorzien van een loopdeur en een draai-/kiepraam inclusief zonwerend luik.

De 8ft schaftcontainer is geheel geïsoleerd door middel van 25 mm styrisol, afgelaat met 18 mm okoumé. Het interieur bestaat uit een tafel, twee banken met scharnierbare zittingen, een opbergkast met twee schuifdeuren. Ook het interieur is gemaakt van de houtsoort okoumé en tevens afgewerkt met vernis.

Ook aan de elektrische installatie is gedacht. De container is voorzien van een groepenkast, meerdere WCD's, lichtschakelaar, convectorkachel en een tafelmodel koelkast. De voeding komt overigens binnen via een stalen nis binnen de ISO-afmetingen van de container.

Uiteindelijk is de container in onze spuitcabine voorzien van een hoogwaardige polyurethaan topcoating in de rode kleur RAL3002.

Opdrachtgever
Mammoet
Eigenschap
Schaft container
Heb jij een creatief idee met een container? Let’s talk!

Offerte aanvragen

Jan - productiemedewerker

“Ik krijg alles in een container!”

Alle containerspecialisten

Interesse in een compacte mobiele oplossing?

Bel onze adviseurs op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op +31 (0)181 263 466 of gebruik onderstaand contactformulier.

Wil je weten wat we met je gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

+31 (0)181 263 466

bekijk ook deze modificaties