Accommodatiecontainers voor Boskalis

In opdracht van Boskalis hebben we meerdere accommodatiecontainers compleet in de huisstijl geleverd. Deze containers zullen aan boord van een werkschip worden geplaatst en zullen dienst doen als kantoor-, schaft-, kleed- en rookruimte voor de riggers. Een bijkomend voordeel van deze accommodatiecontainers is dat de 20ft containers CSC-gekeurd zijn, waardoor ze dus zonder problemen ook op andere schepen verscheept kunnen worden.

Apart van de rookruimte is elke accommodatiecontainer voorzien van isolatie (50 mm steenwol), airconditioning (2,5kW split level), een loopdeur en meerdere kiepkantelramen. Daarnaast is elke container verplicht uitgerust met een eyewash station, brandblusser, EHBO-koffer en rookmelder. De rookcontainer is voorzien van een hittemelder.

Elke container is geleverd met de nodige bijbehorende inventaris, bijvoorbeeld bureaus, kantinetafels, whiteboards, lockers of een koelkastje.

Qua afwerking zijn alle containers voorzien van een hoogwaardige PU-coating in de huiskleuren van Boskalis, compleet inclusief logo's.

Wij zijn enorm trots op het eindresultaat!

Opdrachtgever
Boskalis
Eigenschap
Accommodatiecontainer in huisstijl
Heb jij een creatief idee met een container? Let’s talk!

Offerte aanvragen

Charles - Heftruckchauffeur

Interesse in een compacte mobiele oplossing?

Bel onze adviseurs op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op +31 (0)181 263 466 of gebruik onderstaand contactformulier.

Wil je weten wat we met je gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

+31 (0)181 263 466

bekijk ook deze modificaties