Containers voor nucleair transport

Deze 20ft Hard Open Top container wordt gebruikt voor het vervoer van radioactieve en gevaarlijke goederen. Onze klant werkt namelijk in opdracht van actieve nucleaire installaties en levert onder andere diensten op het gebied van transport.

Om de goederen in de container te kunnen vergrendelen, is de container aan de wanden voorzien van meerdere montagerails met rechte openingen voor sjorbanden. De stalen vloer is verhoogd en voorzien van een verzonken C-profiel. In dit C-profiel zijn speciale bouten voorzien welke zorgen voor flexibele schroefverbindingen.

In het kader van de veiligheid heeft de klant ons gevraagd om de container extra te beveiligen tegen inbraak. Zo hebben we de bedieningsarmen voor het openen van het dak voorzien van een extra vergrendelsysteem. Daarnaast is de linkerdeur van de container beveiligd met twee extra gelaste stalen lippen, zodat deze niet open gebroken kan worden.

Na al het laswerk te hebben uitgevoerd, is de container inwendig netjes voorzien van een nieuwe 1-component laklaag. Uitwendig is de container voorzien van een hoogwaardige 2-componenten topcoating in de kleur RAL7038.

 

 

Opdrachtgever
Eigenschap
Heb jij een creatief idee met een container? Let’s talk!

Offerte aanvragen

Arjan - Operationeel manager

“Ik krijg alles in een container!”

Alle containerspecialisten

Interesse in een compacte mobiele oplossing?

Bel onze adviseurs op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op +31 (0)181 263 466 of gebruik onderstaand contactformulier.

Wil je weten wat we met je gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

+31 (0)181 263 466

bekijk ook deze modificaties