Geschakelde containers

In opdracht van Soloan hebben wij twee sets geschakelde containers geleverd. Elke set bestaat uit 2x 20ft high cube containers met een stalen vloer.
De containers dienen als mobiele spuitruimte, zodat de eindklant zijn projecten op locatie ook geconditioneerd kan conserveren.
Aan de binnenzijde zijn de containers geïsoleerd en voorzien van een zware dakconstructie van IPE-balken. Tegen deze dakconstructie monteert Soloan een railsysteem welke 250kg/m kan dragen. Hieraan kunnen ze de onderdelen ophangen om te spuiten en vervolgens te drogen.
Aan de buitenzijde zijn diverse luchtroosters aangebracht ten behoeve van de ventilatie. Ook is een van de containers voorzien van een dakconstructie aan de buitenzijde, waar een zware Soloan luchtbehandelings-/verwarmingsunit op wordt gemonteerd.
Aansluitend op de modificaties die wij hebben uitgevoerd, heeft Soloan op onze locatie de container verder ingericht en opgebouwd. Na installatie kan dit eenvoudig (gedeeltelijk) worden gedemonteerd, zodat het snel kan worden opgebouwd op locatie.

Opdrachtgever
Soloan B.V.
Eigenschap
Geschakelde containers
Heb jij een creatief idee met een container? Let’s talk!

Offerte aanvragen

Michel - Spuiter

“Ik krijg de containers in alle kleuren!”

Alle containerspecialisten

Interesse in een compacte mobiele oplossing?

Bel onze adviseurs op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op +31 (0)181 263 466 of gebruik onderstaand contactformulier.

Wil je weten wat we met je gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

+31 (0)181 263 466

bekijk ook deze modificaties