OPSLAGCONTAINER HUREN IN ROTTERDAM? 

Heeft u interesse in het huren van een opslagcontainer? Bij Hacon Containers kunt u opslagcontainers huren in Rotterdam. Wij beschikken over een grote voorraad en hebben meerdere soorten containers voor de opslag van diverse (bouw)materialen die u kunt plaatsen waar u maar wilt. Zo kan uw opslagcontainer voor de deur worden geplaatst, op een bouwplaats of worden ingezet als extra opslagruimte voor evenementen. Lees hieronder meer over de opslagcontainers die u bij ons kunt huren. 

Alles kan in een container

+31 (0)181 263 466

Weet u al wat voor soort container u nodig heeft? 

Direct een offerte aanvragen

 

Diverse soorten opslagcontainers huren

Heeft u tijdelijk een opslagcontainer nodig om gereedschap of meubilair in op te slaan? Dan heeft u keuze uit diverse maten. Wij bieden bijvoorbeeld niet alleen 20ft en 40ft containersaan, maar ook kleinere maten zoals de 4ft, 5ft en 8ft containers. Deze containers zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor het opslaan van tuingereedschap en aggregaten. Bekijk hier direct ons aanbod van kleine opslagcontainers.

Grote standaard container voor opslag en transport

Materiaalcontainer huren 

Met het huren van een materiaalcontainer bij Hacon geniet u van efficiënte en veilige opslag voor al uw materialen. Onze ruime en robuuste containers bieden voldoende ruimte om uw bouwmaterialen, gereedschappen en apparatuur goed en georganiseerd te bewaren. Door te kiezen voor het huren van een materiaalcontainer, heeft u alles binnen handbereik op uw locatie, waardoor u kostbare tijd bespaart en uw werkprocessen soepel verlopen. Bovendien biedt de stevige constructie van onze containers bescherming tegen weersinvloeden en diefstal, waardoor uw waardevolle materialen altijd veilig worden bewaard. Of het nu gaat om een bouwproject, evenement of tijdelijke opslagbehoefte, een gehuurde materiaalcontainer biedt de perfecte oplossing voor georganiseerde en betrouwbare opslag van uw materialen.

Meubelopslag container huren  

In een opslagcontainer van Hacon zijn uw meubels veilig, gemakkelijk toegankelijk, en precies wanneer u ze nodig heeft. Dit zijn de voordelen van een meubelopslag container huren: 

  • Ruime opslagcapaciteit: Een gehuurde meubelopslag container biedt voldoende ruimte om al uw meubels veilig en georganiseerd op te slaan, of het nu gaat om een complete inboedel of enkele grote meubelstukken. 
  • Flexibele oplossing: Met een container voor meubelopslag heeft u de flexibiliteit om uw meubels voor korte of langere periodes op te slaan, afhankelijk van uw behoeften en planning. 
  • Veilige bewaring: Onze meubelopslag containers zijn stevig en goed beveiligd, waardoor uw kostbare meubels beschermd zijn tegen weersinvloeden, stof en diefstal. 
  • Handige toegang: Bewaart u de container bij uw locatie? Dan heeft u gemakkelijk toegang wanneer dat nodig is, zonder dat u naar externe opslagfaciliteiten hoeft te reizen.
  • Geschikt voor verhuizingen: Of u nu tijdelijke opslag nodig heeft tijdens een verhuizing of renovatie, onze meubelopslag containers bieden een handige en efficiënte oplossing voor het bewaren van uw meubels gedurende deze periode. 
08ft-moverbox

Huur een reefer voor gekoelde opslag 

Voor goederen die gekoeld moeten worden opgeslagen kunt u bij Hacon Containers ook diverse koel- en vriescontainers huren. Deze containers zijn beschikbaar in 10ft, 20ft en 40ft en kunnen koelen en vriezen tot wel -40°C. Bekijk hier ons aanbod aan reefers. 

De reefercontainers zijn extreem handig om in te zetten voor het vervoer van goederen die gekoeld moeten blijven tijdens transport of tijdens een evenement waar uw extra gekoelde opslag nodig heeft.

Opslagcontainers voor gevaarlijke stoffen

Naast reguliere opslagcontainers kunt u bij ons ook opslagcontainers voor gevaarlijke stoffen huren. Zo bieden wij containers met een stalen vloer die uitermate geschikt zijn voor de opslag van verf. Daarnaast hebben wij voor stoffen die volgens de PGS15 regelgeving moeten worden opgeslagen een speciaal ontwikkelde A60 brandvertragende container. Deze 10ft brandwerende container is voorzien van een speciale brandwerende deur en klep en voldoet aan diverse richtlijnen zoals de IMO 2010, IMO MSC en SOLAS. Deze speciale opslagcontainer huren? Neem contact met ons op. 

10ft A60 container zijkant

Opslagcontainer voor de deur  

Met een opslagcontainer voor de deur heeft u het voordeel van gemak en directe toegang tot extra opslagruimte. De opslagcontainers kunnen worden geplaatst waar u maar wilt. Wanneer u de opslagcontainer voor de deur plaatst beschikt u direct over een ruime en veilige container. U hoeft geen tijd en moeite meer te verspillen aan het heen-en-weer reizen naar externe opslagfaciliteiten.

Of het nu voor tijdelijke opslag tijdens een verbouwing is of voor het organiseren van uw spullen tijdens een verhuizing, een opslagcontainer voor de deur biedt u de flexibiliteit om uw bezittingen binnen handbereik te hebben. Met Hacon kunt u rekenen op kwalitatieve en duurzame containers, die uw eigendommen veilig en beschermd houden, direct voor uw deur.

Huur uw opslagcontainer in Rotterdam bij Hacon 

Wilt u binnenkort een opslagcontainer huren? Dit zijn de voordelen: 

  • Divers assortiment aan opslagcontainers. 
  • We bieden zowel afhaal- als leveringsmogelijkheden op locatie aan. 
  • Onze opslagcontainers zijn niet alleen te huur maar ook te koop. 

Wilt u meer weten over onze containers en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing. Bel naar +31 (0)181 263 466 of vul ons contactformulier in voor vrijblijvend advies.  

Liever direct een offerte aanvragen voor een of meerdere soorten opslagcontainers? Klik dan hier. Ons team van verkoopspecialisten helpt u graag verder.

 

 

Jan - productiemedewerker

“Ik krijg alles in een container!”

Alle containerspecialisten

Offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en ontvang ons scherpe aanbod binnen 1 werkdag!
 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Bezoek / postadres

Hacon Containers B.V.
Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

+31 (0)181 263 466

KvK nr.: 24348944
BTW nummer:  NL812649667B01

Depot Bunschotenweg 

Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00

Depot Moezelweg

Moezelweg 220
3198 LS Europoort-Rotterdam
Havennummer: 5631

+31 (0)88 422 6600
Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00