De 20ft Combi Werkplaatscontainer: meer dan een gereedschapskist

Als je dacht dat containers alleen bedoeld waren voor de opslag van onder andere gereedschap, dan heb je vast nog nooit kennisgemaakt met onze 20ft Combi Werkplaatscontainer. Deze container is veel meer dan alleen een opslagplaats. Het is een handige combinatie van een werkplaats- en opslagcontainer. We horen je denken: “Hoe dan…?” Met de 20ft Combi Werkplaatscontainer bewijzen onze specialisten wederom dat alles kan in een container. We vertellen je er graag meer over in dit blog.

 

Wat maakt de 20ft Combi Werkplaatscontainer bijzonder?

De 20ft Combi Werkplaatscontainer is als een Zwitsers zakmes voor de industrie. Het is een veelzijdige, draagbare werkplaats die ook nog eens ruimte biedt voor de opslag van al jouw gereedschap. Stel je voor: de ene helft van de container biedt een geïsoleerde ruimte die kan dienen als kantoor of als schaftplek, terwijl de andere helft is uitgerust met een robuuste werkbank, stellingen en kasten, zodat je direct aan de slag kunt. Do we need to say more?

Of je nu naast je bedrijfspand staat of op een afgelegen bouwlocatie, de 20ft Combi Werkplaatscontainer is jouw trouwe achthoeker. Wat de container nog bijzonderder maakt, is dat hij geschikt is voor zeevracht. Zo kun je een werkruimte combineren met opslag, overal ter wereld!

 

combi werkplaatscontainer met opslag

 

Van kantoor tot werkplaats in één container

De vraag die je nu kunt stellen, is wat je allemaal kunt doen met een 20ft Combi Werkplaatscontainer. Een betere vraag is echter: “Wat kun je er niet mee doen?” Bedenk het en wij verzekeren dat het kan met deze combi container. Enkele mogelijkheden zijn:

 

1. Mobiele werkplaats met opslagruimte

Of je nu een aannemer, timmerman of hobbyist bent, deze container geeft jou de perfecte mobiele werkruimte. Al je materialen zijn makkelijk op te slaan in de ene helft van de container, terwijl je jouw werk in de andere helft kunt uitvoeren. Je plaatst de container waar je maar wilt. Ideaal, toch?!

 

2. Tijdelijke kantoorruimte

Heb je tijdelijke kantoorruimte nodig op een bouwplaats of evenement? Ook dan is de 20ft Combi Container perfect voor jou! De container kan makkelijk worden omgebouwd tot een comfortabele werkplek waar je ook nog eens werkmateriaal kan opslaan. 

 

3. Klusruimte aan huis

Heb je wat renovaties aan je huis gepland? Dan kunnen we ons voorstellen dat het fijn is om je eigen werkruimte te hebben. Zo sta je niet telkens in je eigen huis te schuren en te slijpen. Ben je aan het einde van de dag uitgeklust? Dan sla je jouw werkmaterialen eenvoudig op in de andere helft van de container. Zo houd je jouw huis opgeruimd en staat al je materiaal veilig achter slot en grendel.

 

opslagcontainer en werkplaats

 

Een efficiënte werkplek in jouw project?

De 20ft Combi Werkplaatscontainer is niet zomaar een container; het is een betrouwbare partner voor al jouw kantoor- en werkplaatsbehoeften. Waar je ook bent. Of je nu je eigen kantoor op wilt zetten op een afgelegen bouwlocatie of een efficiënte werkplek wilt creëren in de buurt van je bedrijfspand, deze container staat voor je klaar. Bij Hacon Containers bieden we de 20ft Combi Werkplaatscontainer aan voor zowel verkoop als verhuur!

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je nog vragen hebben over deze unieke en veelzijdige container, dan staan onze container specialisten voor je klaar. Dus waar wacht je nog op? Werk met Hacon en ontdek de oneindige container mogelijkheden. Neem contact op met onze specialisten!

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant