20 ft. Offshore DNV 2.7-1 Reefer

Nieuw in ons assortiment: de 20ft. Offshore DNV 2.7-1 Reefer. Samen met de bijbehorende sling is deze container per direct beschikbaar voor zowel de verhuur als de verkoop. Deze container is ontworpen en geproduceerd voor het vervoer en transport van gekoelde levensmiddelen en/of standaard lading over land en over zee en heeft een temperatuurbereik van -25 graden tot +25 graden Celsius. De 20ft. Offshore DNV 2.7-1 Reefer is geschikt voor intermodaal transport, te verstaan de zeevracht, wegtransport en transport per trein.

Normeringen

Zoals de naam al suggereert, is de offshore reefer naast de ISO normering ook onderhevig aan de hoogste offshore normering, namelijk DNV 2.7-1. Dit houdt in dat de container is ontworpen, gefabriceerd, getest en geïnspecteerd door DNV GL, een wereldwijd opererend Noors classificatiebureau voor met name de energie–, maritieme –, olie – en gasindustrie. De DNV 2.7-1 normering garandeert de consistentie en robuustheid van de container, wat voor alle betrokken partijen essentieel is om de veiligheid en kwaliteit te kunnen waarborgen.

Naast DNV 2.7-1 is de 20ft. Offshore Reefer ook EN 12079 gecertificeerd. Dit is de keuring voor containers en bijbehorende hijstoestellen in de offshore industrie, onderhevig aan de Europese Norm. Ook dit houdt in dat het ontwerp, de constructie, de test en de inspectie volgens deze maatstaf zijn uitgevoerd.

Koelunit

De 20ft. Offshore DNV 2.7-1 Reefer is uitgerust met een Carrier PrimeLINE™ koelunit. Deze unit scoort zeer hoog op het gebied van energie-efficiëntie, koelcapaciteit, levenscycluskosten en milieuvriendelijkheid. De verbeteringen van deze koelunit ten opzichte van zijn voorgangers zorgen ervoor dat de offshore reefer betere prestaties levert op het gebied van bijvoorbeeld luchtcirculatie, verbruik, diepvriescapaciteit en corrosiebestendigheid. De PrimeLINE™ koelunit zorgt er samen met de vernieuwde Micro-Link™ 3 software voor dat de temperatuur gestabiliseerd kan worden binnen toleranties van circa 0,25 graden Celsius. Daarnaast is de unit geschikt om de luchtvochtigheid te reduceren tot 50%.

Altijd up-to-date

Wij zorgen ervoor dat de container met bijbehorende sling altijd over de juiste en laatste certificaten beschikken. Denk hierbij aan het CSC-certificaat van de container en de DNV-certificaten van zowel container als sling. Indien van toepassing wordt ook de rapportage van de visuele inspectie en/of de magnetic particle inspection (MPI) meegestuurd. Daarnaast ontvangt u de rapportage van de pre-trip inspection (PTI). Dit is de inspectie van alle technische functies van de koelunit.

Contact

Bent u op zoek naar een 20ft. Offshore DNV 2.7-1 Reefer? Voor meer informatie of een offerte kunt u contact met ons opnemen via +31 (0) 181 263 466 of info@hacon-containers.nl.

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant