Bandencontainer

Heeft u een plek nodig om extra (auto)banden op te slaan? Dan is de bandencontainer van Hacon de ideale oplossing. Deze container is speciaal ontwikkeld voor het efficiënt opslaan van banden. Als u veel werkt met banden is dit dé container voor uw opslagwensen.

 

Sla uw banden op in een bandencontainer

De CSC gecertificeerde bandencontainer van Hacon komt in twee formaten. Een 20ft uitvoering en een 40ft high cube uitvoering. De containers zijn voorzien van bandenstallingen aan beide zijden. Elke zijde heeft drie lagen die verstelbaar zijn. Zo passen uw banden gegarandeerd op het rek. De containers zijn voorzien van TL-verlichting en kunnen optioneel worden voorzien van stroompunten. Verder hebben beide bandencontainers een houten vloer, dubbele openslaande deuren met deurvergrendeling en twee heftruck steekgaten voor gemakkelijk vervoer.

 

Specificaties van de bandencontainers.

In de 20ft bandencontainer van Hacon kunt u tot 175 banden opslaan.

Elke laag van de stelling heeft een draagkracht van 200 kilo. Wilt u meer banden opslaan? Kies dan voor een 40ft high cube bandencontainer. Hierin kunnen we meer bandenstelling te plaatsen dan in de standaard 20ft variant.

 

Uw eigen bandencontainer voor opslag

Heeft u interesse in een bandencontainer? Hacon kan u zeker verder helpen. Bel ons op werkdagen van 8:00 tot 17:00 op +31 (0)181 263 466 en een van onze productspecialisten kijkt graag met u naar de mogelijkheden. Liever direct een offerteaanvraag doen? Vul dan ons offerteformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant