20ft High Cube container double doors geopend

Bereikbaarheid van Hacon tijdens coronacrisis

In deze blog lichten we kort de bereikbaarheid en continuïteit van Hacon toe tijdens de coronacrisis. Wij updaten deze blog als er veranderingen doorgevoerd moeten worden met betrekking tot bestellingen of mogelijkheden voor contact.

Onze bereikbaarheid

U kunt gewoon containers en units bij Hacon bestellen, zoals u van ons gewend bent. Onze medewerkers staan voor u klaar in de depots. Wel volgen wij de adviezen van het kabinet en het RIVM op en daarom werkt een gedeelte van ons team vanuit huis. Langskomen bij één van onze depots is tot nader bericht even niet mogelijk. Verder hanteren wij zo veel mogelijk de 'business as usual' aanpak, want wij zijn gewoon bereikbaar voor vragen en verzoeken op 0181 263 466 (van 08:00 tot 17:00) of info@hacon-containers.nl. Ons team zet zich maximaal in om u als klant te kunnen helpen. Samen staan we sterk!

Online een offerte opvragen

Naast het bestellen van containers en units via e-mail en telefoon kunt u ook online een offerte aanvragen voor het huren of kopen van onze containers. Bekijk ons aanbod hier.

Voorraad & Levering

Wij vullen onze ruime voorraad containers dagelijks aan om u te kunnen voorzien van de juiste container of unit. U kunt online of telefonisch een offerte aanvragen. Wij werken samen met vaste logistieke partners om containers en units naar u te transporteren. Het kan voorkomen dat onze partners andere tijden rijden tijdens de coronacrisis. Als dit zo is, informeren wij u hierover bij het plaatsen van uw bestelling. 

Nu een vraag? Laat het ons weten!

Wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden. Waarmee kunnen wij u helpen? Laat het ons weten.

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant