Best Containers wordt per 1 januari 2024 Hacon Containers!

Na meer dan 30 jaar is de tijd gekomen voor de eigenaren van Best Containers om het stokje over te dragen en te genieten van hun pensioen. Zij zijn in alle zorgvuldigheid op zoek gegaan naar een geschikte partij om het bedrijf voort te zetten. Inmiddels mogen we mededelen dat zij de juiste partner in ons hebben gevonden. Per 1 januari 2024 zal Best Containers transformeren naar Hacon Containers. Met deze overname breidt Hacon Containers B.V. uit tot een containerbedrijf met maar liefst drie vestigingen. Iets waar we alleen maar heel trots op kunnen zijn!

Meer over Best Containers Purmerend

Best Containers is een containerbedrijf uit Purmerend met bijna 30 jaar ervaring op het gebied van zee- en opslagcontainers, kantoor- en sanitair-units. Meedenken met haar klanten is iets wat de medewerkers van Best Containers enorm belangrijk vinden. Zij staan dag in, dag uit klaar om klanten te helpen met het vinden van een passende oplossing voor ruimte- of opslagproblemen. Het is niet voor niets dat de mentaliteit zo aansluit bij die van Hacon Containers. 

Van Rotterdam tot aan Purmerend

Zeg je ‘Hacon’, dan zeg je ‘Rotterdam’. De Rotterdamse roots is iets waar wij ontzettend trots op zijn. Maar, we kijken ook graag verder dan onze Rotterdamse haven. Door Best Containers te transformeren naar een nieuwe vestiging van Hacon Containers, kunnen we ons landelijk netwerk verder uitbreiden. Hierdoor kunnen we overal nog sneller leveren. Een voordeel dat voor zowel de huidige als nieuwe klanten van Hacon Containers veel containerdeuren opent!

De voordelen van Hacon Containers

De uitbreiding van Hacon Containers heeft veel voordelen. Voor bestaande klanten van Best Containers Purmerend zal het aanbod aan type containers verder uitgebreid worden. Bovendien kunnen zij vanaf nu gebruikmaken van de specialisten van Hacon Container Modifications, die alle mogelijke wensen tot leven brengen in een zeecontainer op maat. Voor de huidige klanten van Hacon Containers betekent de uitbreiding met een nieuwe vestiging mogelijkheden om nog sneller containers geleverd te krijgen. Wij zijn blij met deze uitbreiding, en kijken uit naar de samenwerkingen met onze nieuwe partners.  

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant