Coronaproof horeca: breid je terras uit met een barcontainer!

Als horecaondernemer heb je het druk met het ‘coronaproof’ maken van jouw restaurant of café. Je loopt hierbij tegen een aantal beperkingen aan, waaronder het feit dat je slechts 30 mensen mag ontvangen in jouw zaak. Maar deze restrictie geldt alleen voor binnen, dus met een ruime buitenplaats of een terras is er wellicht ruimte voor uitbreiding. Hier hebben wij een mooie oplossing voor: de barcontainer.

Let op: Lees meer op de site van de Koninklijke Horeca Nederland, hier wordt de actuele status van de regelgeving voor de horeca bijgehouden en gedeeld.

Wat is een barcontainer?

De barcontainer is een 10ft of 20ft zeecontainer, die aan de zijkant geopend is. De container wordt geleverd met kantelbaar stalen luik en je kunt hem bijvoorbeeld inrichten met een bar met uitgifteblad, werkblad, koeling, tap etc. Naast extra capaciteit op je terras is de container ook zeer geschikt voor evenementen.

Voordelen van een barcontainer

Wat maakt een 20ft barcontainer de ideale aanwinst voor je terras? 3 voordelen:

  1. Het bedienend personeel kan zich volledig richten op de binnengasten, terwijl je met slechts 1 of 2 medewerkers het hele terras bedient.
  2. Je kunt makkelijk bijschakelen zodra het drukker wordt. Als je zorgt dat alles standaard goed aangesloten is (kassa, tap en elektriciteit) kan de pop-up container zo open.
  3. Creëer extra sfeer met aankleding. De vrolijke uitstraling van de bar geeft bezoekers een echt festivalgevoel, en dat werkt sfeerverhogend. Doordat mensen de barcontainer steeds zien, zijn ze ook eerder geneigd om te bestellen. En als je hem toch hebt staan, doe er dan meteen een leuk muziekje bij.

De barcontainers zijn bij ons te koop en te huur. Voor de verkoop is het ook mogelijk om de barcontainer volledig te customizen met jouw merkreclame en inrichting. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Tijdelijke opslag nodig voor je meubilair of tafellinnen?

Prachtig, het terras is ingericht. Maar misschien heb je binnen nog wel een hoop overbodig meubilair staan, vanwege het maximum van 30 gasten. Een praktische én veilige oplossing: huur een verhuiscontainer. Deze ruime 20ft container (binnenmaten grofweg 5,9 x 2,3 x 2,4 meter) biedt plaats voor maar liefst 33,10 m³ aan tafels, stoelen en ander meubilair dat je nu niet kwijt kunt. De geverniste houten vloer en de tien ventilatieroosters verzekeren je van droog en fris meubilair.

Ook kleiner materiaal zoals tafellinnen en tafeldecoratie verdient een plek waar het veilig en droog kan worden opgeslagen. Hiervoor is bijvoorbeeld een stelling/elektra container geschikt. Berg je spullen eenvoudig en overzichtelijk op in de stellingkasten.

Meer weten? Neem contact op!

Wil je meer weten over de barcontainer of heb je advies nodig over (tijdelijke) opslag voor de horeca? Neem dan contact met ons op!

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant