Een container in een andere kleur: wat is mogelijk?

De containerbranche is een kleurrijke wereld. Letterlijk. Hoewel u in ons assortiment vooral blauwe containers (RAL5013 en RAL5010) vindt die rechtstreeks uit de fabriek komen, kunt u bij ons containers in alle kleuren van de regenboog kopen. We vertellen u daar graag meer over in deze blog. 

Uw koopcontainer in elke RAL-kleur

Of u nu een container in dezelfde kleur als de omgeving wilt of de container wilt laten passen bij uw bedrijfskleuren, we kunnen koopcontainers in onze gecertificeerde spuitloods elke gewenste RAL-kleur spuiten. Dat geldt zowel voor nieuwe als voor gebruikte containers. We schuren de containers eerst en borstelen ze indien nodig, waarna ze in een primer worden gezet. Hierna spuiten we ze in de kleur die u wilt. Dit kan in een één of twee componenten lak. 
Verschillen tussen één of twee componenten lak. 

Het voordeel van twee componenten lak is dat de verf hard en krasvast is. Bovendien is het een gesloten lak en hecht vuil zich minder snel. De één componenten lak laat zich weer relatief makkelijk verwerken en is goedkoper. 

We kunnen de deurrubbers en deurstangen tijdens het schilderen afplakken, zodat u de originele uitstraling behoudt. Maar we kunnen er ook overheen spuiten als dat geen probleem is. 

De invloed van containerkleur op temperatuur 

Bijna geen enkele container uit ons aanbod heeft een vaste kleur. De koelcontainers, ook wel reefers genoemd, zijn echter een uitzondering. De witte kleur zorgt immers voor een lagere binnentemperatuur. 

20ft-domestic-reefer-thermoking

Het is ook mogelijk om uw container in een andere kleur te laten spuiten, terwijl het dak wit blijft. Dat kan soms tot wel 2 graden verschil in de binnenzijde geven! 

Koopcontainer in eigen huisstijl

Als we containers in de kleuren van uw bedrijf spuiten, kunnen we deze uiteraard ook voorzien van uw bedrijfslogo. Voor Boskalis spoten we al meerdere containers in hun eigen huisstijl. 

Nieuwe of gebruikte container in een kleur naar keuze kopen? Vraag direct een offerte aan!

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant