Op zoek naar een kleinere kantoorunit?

De compacte 10ft accommodatie unit is de ideale oplossing voor tijdelijk of permanent gebrek aan kantoor- of vergaderruimte. Deze volledig geïsoleerde units zijn voorzien van een raam, een deur, kachel, elektrische installatie en passende verlichting. De 10ft accommodatie unit kan bijvoorbeeld worden gebruikt als kantoor of als uitgifteloket bij festivals en evenementen. Ook is het een ideale cabine op locaties als parkeerterreinen voor portiers. Door de relatief kleine afmetingen en de steekgaten voor een heftruck is de 10ft unit erg handig en gemakkelijk te verplaatsen. Wilt u uw werkunit netjes en opgeruimd houden? Denk dan eens aan een accommodatie unit in combinatie met lockercontainers. Het opbergen van spullen en kleren hoeft dan niet in uw nette kantoor unit. Let wel op; de accommodatie units en lockercontainers zijn niet aan elkaar te koppelen en kunnen dus alleen los van elkaar geplaatst worden. 


De volledig ingerichte 20ft kantoorunit

Het huren van een 20ft kantoorunit is de ideale oplossing bij tijdelijk of permanent behoefte aan wat grotere accommodatieruimte. Bijvoorbeeld tijdens een langdurig bouwproject als uw personeel extra werkruimte nodig heeft. Deze geïsoleerde unit is voorzien van twee ruime ramen, deur, verwarming, een elektrische installatie en verlichting. Onze 20ft accommodatie kan desgewenst ook als 6 x 3 unit geleverd worden waardoor deze ideaal te gebruiken is als kantine of schaftruimte. Beide units zijn onze meest populaire formaten voor accommodatie verhuur. Men kan behalve aan extra kantoorruimte op de bouwplaats ook denken aan festivalterreinen, naast een kantoor voor extra werkruimte of op testlocaties. Beide formaten kunnen met, of zonder keuken geleverd worden.

Ook onze 20ft 6 x3 units zijn heel gemakkelijk op een standaard chassis te vervoeren van A naar B. Deze zijn namelijk ontworpen met extra aansluitingen ter hoogte van het normale 20ft chassis. Ook beschikken ze over 2 kantel/kiepramen met rolluiken inclusief optil beveiligingen. Een perfecte (extra) plek om te werken of allemaal samen te komen tijdens een vergadering. Uiteraard zijn ook al deze units zowel te huur als te koop.

De 20ft accommodatieunit met keuken

Een mobiele accommodatie naar wens

Mocht u speciale wensen hebben kunt u de units ook individueel (laten) modificeren. Beide modellen zijn ook verder volledig naar uw behoefte in te richten met bijvoorbeeld: (kantine)tafels, (kantine)stoelen, bureautafels en stoelen, lockers, opbergruimten zoals ladenblokken en archiefkasten, koelkasten en zelfs een koffiezetter en/of waterkoker.

Neem eens een kijkje op onze website onder de noemer ‘accommodatie’ om te kijken wat er nog meer allemaal mogelijk is op het gebied van tijdelijke onderkomens in een unit of container. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met een van onze verkoop experts. Zij voorzien u graag van passend advies

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant