Hacon, al 35 jaar een begrip in containers

Wie is Hacon?

De geschiedenis gaat bijna negentig jaar terug, waar ons bedrijf begon in 1927 onder de naam G. van der Weijden Transport B.V. In verband met de keuze om ons te specialiseren in zeecontainers, is de naam in 1981 veranderd in Hacon Containers B.V en vieren wij dit jaar als familiebedrijf ons 35-jarig jubileum. Vanuit onze centrale locatie in Rotterdam Europoort, in de directe nabijheid van alle grote haventerminals, kunnen wij de klanten van alle denkbare service voorzien.

Wat doen wij?

Hacon Containers is specialist in de verkoop en verhuur van zowel nieuwe als gebruikte containers en accommodaties in allerlei uitvoeringen. Vrijwel alle typen containers en accommodaties kunnen uit voorraad worden geleverd. Daarnaast is Hacon actief op het gebied van container modificatie en reparatie. Ons klantenbestand is heel divers: we werken voor grote holdings, maar ook voor zzp’ers en de slager om de hoek die een koelcontainer nodig heeft. Kortom: wij kunnen en willen iedereen bedienen.

Waarom kiezen klanten voor Hacon?

Door onze jarenlange ervaring kent Hacon de markt als geen ander en kunnen wij u bedienen met de meest uiteenlopende verzoeken. Wij denken namelijk graag met u mee. Door onze inkoopmogelijkheden kunnen wij u containers aanbieden voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben een uitgebreid, landelijk netwerk opgebouwd, waardoor we onze containers snel en uit voorraad kunnen leveren. Wij hechten waarde aan onze medewerkers die met veel enthousiasme onze relaties voorzien in de juiste containeroplossingen. Hacon is een betrokken en sociale partner op de lange termijn.

Heeft u een vraag over ons bedrijf, of wilt u een offerte op maat? Bel dan onze adviseurs, zij staan op werkdagen van 08.00-17.00 uur voor u klaar, tel: 0181 263 466.

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant