Hacon transformeert containers in ware badhuizen

Dat een container een veelzijdig product is, is waarschijnlijk ook bij u al bekend. Hacon heeft dit nogmaals bewezen door een aantal containers te transformeren in ware badhuizen.

Oplossing bij verduurzaming woningen

De badhuis-containers zijn op maat gemaakt in opdracht van Smits Vastgoedzorg, gespecialiseerd in het transformeren en onderhouden van vastgoed. Het bedrijf besloot de bewoners van maar liefst 392 woningen in Zwijndrecht extra service te bieden tijdens de verduurzaming van hun huis. Het plaatsen van de badhuizen zorgt er dan ook voor dat bewoners zich geen zorgen hoeven te maken om sanitaire voorzieningen tijdens de werkzaamheden. Ook is er, aansluitend aan het badhuis, een rustruimte gecreëerd waarin de bewoners de krant kunnen lezen of een wasje kunnen draaien.

Sanitaire ruimtes met optimaal comfort

Hacon heeft, op basis van het ontwerp van architect Hein Doeksen, drie sanitaire ruimtes gerealiseerd. De bewoners van de 392 woningen hoeven niet bang te zijn voor onvoldoende luxe. Iedere sanitaire ruimte is namelijk voorzien van de volgende elementen:

  • Vloerverwarming, verwerkt in de gietvloer

  • Spiegelverwarming

  • Elektrische afzuiging

  • Roestvrijstalen handrail

  • Bewegingssensor voor automatisch aan- en uitschakeling van verlichting én afzuiging

Om de sanitaire ruimtes voor alle bewoners te laten werken, heeft Hacon ook een technische ruimte geleverd. Hierin is een boiler gemonteerd met een capaciteit van 150 liter.

Modificatieprojecten bij Hacon

Hacon Containers is specialist in het modificeren van containers. Ook een creatief idee? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bekijk alle modificatieprojecten hier.

 

 

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant