Hangen met Hacon: maak kennis met onze jongeren container

Stalen zeecontainers kunnen wel tegen een stootje. Ze zijn van nature hufterproof. En waar komt dat nou ideaal van pas? Bij een jongerenhangplek natuurlijk! Daarom hebben onze knappe koppen van productie de ideale jongerenhangplek gemodificeerd met een zeecontainer. Alles kan tenslotte in een container! Wij stellen je graag voor aan JOP, onze 20ft jongeren container

 

Een veilige ontmoetingsplaats voor jongeren

Jongeren moet je lekker de ruimte kunnen geven. Het liefst een eigen ruimte. Dat is precies wat de jongeren container van Hacon te bieden heeft. Onze jongeren container is speciaal ontworpen als een jongeren ontmoetingsplaats (JOP). 

Onze JOP heeft een hoop te bieden. De container is ongeveer 6 meter x 2,5 meter en geeft jongeren dus de ruimte die ze nodig hebben. De JOP Container bevat bankjes om op te chillen en daarnaast kunnen er stalen tafels en afvalbakken in worden geplaatst. Zo hebben jongeren hun eigen veilige én droge hangplek en worden bushokjes en winkelcentra niet langer overspoeld door hangjeugd. 

tegen vervuiling in de stad prullenbak in jongerencontainer

Maar ook op technisch gebied zit de jongeren container goed in elkaar. Gemaakt van een robuuste 20ft container, is deze ontmoetingsplaats niet alleen hufterproof, maar ook aanpasbaar naar de wensen van de opdrachtgever. Dat geldt voor zowel de kleur als het interieur. Verder is JOP standaard uitgerust met een houten vloer, ventilatieroosters en dubbele deurvergrendelingen. Optioneel kan de container worden uitgerust met elektra. En net als de jongeren is de JOP container nog lekker mobiel. Dankzij de insteekgaten is de container met een reguliere heftruck eenvoudig te verplaatsen. 

 

Van overlast naar overzee(container)

De oorsprong van de JOP container is er een van noodzaak en innovatie. Gemeentes door heel Nederland worstelen met overlast die wordt veroorzaakt door hangjongeren. Deze jongeren hebben een plek nodig om samen te komen, muziek te maken, en gewoon even op zichzelf te zijn. In plaats van het probleem te negeren, kwam Hacon Containers met de oplossing: de JOP container. Door deze speciale containers in buitengebieden te plaatsen, krijgen jongeren hun eigen plek, ver weg van overlastgevoelige gebieden. Hierdoor kunnen ze in alle vrijheid hun ding doen, zonder de rust in de gemeente te verstoren.

 

Populair bij gemeenten, goedgekeurd door de jeugd

Het JOP-concept is een doorslaand succes geworden. Er zijn inmiddels tientallen jongeren containers geproduceerd voor verschillende opdrachtgevers door heel Nederland. En het mooiste van alles? Ook de jeugd is er dol op! De vraag naar deze speciale containers blijft groeien, met name bij gemeenten, jongerencentra en sportverenigingen. En wij zijn er trots op dat we jongeren een eigen plek kunnen geven en aan de wensen van de opdrachtgevers kunnen voldoen. 

jongeren container plaatsen in gemeente

 

De JOP container in jouw gemeente?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de JOP container? Wil je meer weten over hoe deze container de oplossing kan zijn voor jongerenoverlast in jouw gemeente of is jouw sportvereniging simpelweg op zoek naar een overdekte hangplek voor de jongere leden?

Hacon Containers staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen met jou de perfecte jongeren container te realiseren. Dus waar wacht je nog op? Hang met ons en ontdek de mogelijkheden. Neem contact op met onze specialisten. 

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant