Horeca container voor opslag

Loopt u keer op keer tegen het probleem aan dat u onvoldoende opslaggelegenheid heeft voor uw horecameubilair? Een container zou wel eens dé ideale oplossing kunnen zijn. Of u nu op zoek bent naar een plek voor terrasopslag, niet weet waar u uw meubilair moet laten die u gebruikt voor kerstmarkten of als u onvoldoende koelruimte heeft op evenementen.  Het kan allemaal in een container van Hacon!

 

Horeca opslag

Een tekort aan horeca opslag is met een container van Hacon geen probleem meer. Bent u elk jaar weer op zoek naar een geschikte plek om uw terras op te slaan tijdens de koudere maanden? Met een opslag container heeft u er geen omkijken meer naar. U kunt al uw terrasmeubilair de container plaatsen. O U kunt onze containers kwijt op uw eigen terrein. Geen plek? Ook geen probleem. U verplaatst en stalt onze containers eenvoudig met een vrachtwagen naar een andere locatie.

 

Hacon heeft opslagcontainers in verschillende formaten. Zoals een 20ft standaard container. Deze container heeft een binnenafmeting van L5.898 x B2.350 x H2.393 mm. Hier kunt u dus flink wat stoelen en tafels in kwijt. Heb je nog wat extra lengte nodig voor bijvoorbeeld langere tafels of de opslag van parasols? Dan is de 40ft standaard container wellicht geschikt. Beide containers zijn CSC gekeurd en kunnen worden geleverd in elke RAL-kleur. Wilt u liever een gebruikte container kopen om een permanente opslag te creëren? Dat kan ook.

 

Horeca container met koeling

Staat u deze zomer op een festival of heeft u extra koeling nodig voor een buitenfeest of juist tijdens de kerst om voldoende productie te kunnen draaien? Dan zijn onze reefer containers zeer geschikt. Een reefer biedt een flexibele oplossing voor een tekort aan koel- of vriesopslag. Deze containers kunnen koelen en vriezen tot wel -40 graden Celsius. Daarnaast is het mogelijk om goederen tot +30 graden Celsius te vervoeren en op te slaan. Op de deur zit een noodstop, waardoor de container altijd van binnenuit geopend kan worden.

 

Heeft u een tijdelijke verplaatsbare koeling nodig maar weinig ruimte? Bijvoorbeeld omdat u maar een kleine binnenplaats heeft of maar beperkte ruimte heeft naast uw foodtruck op het festivalterrein? Dan is de  10ft domestic reefer container uitermate geschikt. Deze container is de kleinste koelcontainer in ons assortiment. Deze container heeft een binnenafmeting van L2.383 x B2.292 x H2.275 mm. Heeft u juist meer ruimte op het terrein? Dan kunt u ook kiezen voor de grotere variant van onze 10ft reefer. Namelijk de 20ft domestic reefer container. Heeft een binnenafmeting van L5.440 x B2.286 x H2.240 mm. Ook deze container beschikt over 2 heftruck steekgaten waarmee die gemakkelijk verplaatst kan worden. Beide containers zijn CSC gecertificeerd en leverbaar in elke RAL-kleur.

 

Bestel uw eigen horeca container voor opslag    

Heeft u behoefte aan een opslag container voor uw horecaonderneming? Hier kan Hacon u zeker bij helpen. Bel ons op werkdagen van 8:00 tot 17:00 op +31 (0)181 263 466 en een van onze productspecialisten kijkt graag met u naar de mogelijkheden. Liever direct een offerteaanvraag doen? Vul dan ons offerteformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Grote standaard container voor opslag en transport

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant