Wij lanceren onze revolutionaire container oplossing met zonnepanelen

Het is feest bij Hacon Containers, want we hebben leuk en bijzonder nieuws te melden! Met veel enthousiasme en trots mogen we eindelijk onze nieuwste innovatie in duurzame energieproductie met de wereld delen. Maak kennis met Hacon Solar: de slimste en meest veelzijdige container die ooit is gemaakt. Met meer dan vier decennia ervaring in de container industrie hebben we Hacon Solar ontwikkeld als antwoord op een groeiende vraag naar schone, efficiënte en duurzame energieoplossingen. Deze revolutionaire container integreert zonnepanelen in zijn ontwerp en opent de deur naar een geheel nieuwe benadering van energievoorziening.

Zonne-energie in een plug & play ontwerp

Door zonnepanelen te integreren in de constructie van de container, kan de Hacon Solar Container altijd en overal zonne-energie vastleggen. Dit is een baanbrekende ontwikkeling voor branches als de petrochemie, bouw, infrastructuur en evenementen. Ongeacht waar je aan het werk bent, de Hacon Solar Container voorziet jouw project van schone en betrouwbare energie. Bovendien is er door de container specialisten van Hacon rekening gehouden met een plug & play ontwerp en is de container door het geïntegreerde systeem nog altijd stapelbaar. De installatie is moeiteloos en de mogelijkheden zijn grenzeloos. Plaats de container op iedere willekeurige locatie in de zon en je bent good to go

plug & play container met geïntegreerde zonnepanelen

Een unieke samenwerking met Wattsun

Voor de realisatie van de Hacon Solar Container hebben wij de handen ineengeslagen met Wattsun, een bedrijf dat innovatieve producten creëert voor bedrijven met een stroomvraag op plekken waar het stroomnet niet komt, waaronder de Wattsun Dock. Wij hebben dit slimme batterijsysteem van Wattsun geplaatst in de Hacon Solar Container. Hierdoor kunnen professionals emissievrij, efficiënt en veilig hun werkzaamheden uitvoeren, zonder een stekker in het stopcontact te hoeven steken. Het systeem is bovendien niet alleen locatie onafhankelijk, zodat je de container overal kunt plaatsen en gebruiken, maar het is ook stapelbaar in capaciteit. Hierdoor kun je eenvoudig de batterijcapaciteit aanpassen aan de specifieke energiebehoeften van je project, zonder uitgebreide technische kennis.

samenwerking tussen hacon en wattsun

Meer dan een container met zonnepanelen

Onze Solar Container is niet zomaar een container met zonnepanelen. Hij vertegenwoordigt een beweging, een verandering in de manier waarop we energie benutten en projecten realiseren. Kies je voor Hacon Solar, dan kies je voor duurzaamheid, efficiëntie en innovatie. Bij Hacon Containers zijn we trots op onze rol als pioniers in duurzame oplossingen, en met Hacon Solar zetten we een belangrijke stap in de richting van een groenere toekomst. We nodigen je uit om Hacon Solar te ontdekken en deel uit te maken van deze baanbrekende container beweging. 

Ben jij klaar om de eerste stap te zetten naar een slimme en duurzame toekomst van energieproductie? Onze container specialisten Fabian Kluijver en Kim van der Veken staan voor je klaar om je te voorzien van meer informatie! Neem contact met ons op en ontdek de oneindige mogelijkheden van Hacon Solar.

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant