Container uitgerust met stellingen

Magazijncontainer

Bij Hacon geloven we erin dat alles in een container kan. Een container wordt veelal gebruikt voor opslag en voor het vervoer van goederen. Maar een container kan ook makkelijk omgetoverd worden in een, werkplaats, kantoor of een opslagcontainer die helemaal is ingericht naar uw wensen. Een container kan voor verschillende doeleinden worden ingezet, zo ook de magazijncontainer van Hacon.

 

1. Als elektronisch technische werkplaats

Wat is er nu handiger dan een duurzame werkplaats die u mee kunt nemen naar de locatie waar u aan het werk bent? Onze magazijncontainers zijn uitermate geschikt om in te zetten als mobiele technische werkplaats voor reparaties aan zowel groot elektronisch technisch materieel, tijdens een fabrieksstop en bij bouwprojecten in de industrie, petrochemie en maritieme sector in binnen- en buitenland. Richt de container geheel in naar wens en laadt hem eenvoudig op een vrachtauto of schip om hem naar de volgende bestemming te laten brengen.

Onze containers zijn makkelijk in te richten met benodigde gereedschappen en apparatuur om op locatie te werken. Dit kan handig zijn voor mensen in de bouw- en constructie-industrie, reparatieservices en andere mobiele dienstverleners. Hacon heeft ook containers met een stalen vloer, handig als u vaak moet lassen.

Bekijk de werkplaatscontainers van Hacon.

 

2. Als mobiele technische dienst

Bent u een machinebouwer of werkt u voor de technische dienst bij een fabriek? Dan wilt u natuurlijk al uw gereedschap bij de hand hebben. Bij een fabrieksstop of tijdens het installeren van een nieuwe machinelijn. In onze werkplaatscontainers in verschillende vormen en maten kunt u overdekt alle machineonderdelen reviseren en repareren op locatie zonder uw collega’s in de weg te lopen. Zoals de 20ft stelling / elektra container, u kunt er bij deze container voor kiezen om extra stellingen en elektra te plaatsen. De 20ft combi werkplaatscontainer is ook een geschikte werkplaatscontainer om in te zetten bij de technische dienst. Deze container is duurzaam en heeft een geïsoleerde ruimte die is in te zetten als kantoor- of schaftruimte en de andere helft is voorzien van een robuuste stelling.

Bekijk de werkplaatscontainers van Hacon.

 

3. Als opslag- en werkplaatscontainer in de bouw

Onze containers kunnen volledig worden ingericht naar uw wensen. Zo bieden we niet alleen materiaalcontainers met stellingen, maar hebben we ook een werkplaatscontainer met een handige combinatie van een kantoor en werkplaats. Daarnaast bieden we ook diverse containers met lockers waar personeel veilig hun persoonlijke spullen kunnen opslaan en rekken waar alle materialen, gereedschap en apparatuur opgeslagen kunnen worden. Gebruik onze containers bijvoorbeeld om eenvoudig en snel machines te repareren of schoon te maken op een van de werkbanken. Met een materiaal container heeft u zelfs een uitgifteplek voor uw eigen materiaal.

Ook handig voor een bedrijf of organisatie dat extra opslagruimte nodig heeft of voor een particulier die geen extra opslagruimte heeft of voor materiaalopslag voor fabrieken en motoren.

Bekijk de magazijncontainers van Hacon.

 

Bestel uw eigen magazijncontainer voor opslag

Heeft u behoefte aan een duurzame magazijncontainer voor uw bedrijf? Hier kan Hacon u zeker verder helpen. Bel ons op werkdagen van 8:00 tot 17:00 op +31 (0)181 263 466, een van onze productspecialisten kijkt dan met u naar de mogelijkheden. Liever direct een offerteaanvraag doen? Vul dan ons offerteformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Binnenkant 40ft high cube container
Buitenkant 40ft High cube container

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant