Palletwide containers

Vervoert u vaak europallets? Dan zijn palletwide containers perfect voor uw cargo. Palletwide containers zijn circa 5 cm breder dan standaard containers. Deze 5 extra centimeter zorgt ervoor dat u al snel 2 tot 6 meer europallets per keer kan vervoeren.

 

Bespaar kosten met een palletwide container

Palletwide containers worden voornamelijk ingezet op short sea trajecten binnen Europa. Met uitzondering van enkele routes zijn deze containers niet geschikt voor deep-sea vanwege hun overbreedte.

In een palletwide container passen 2 europallets naast elkaar. Per container kan er simpelweg meer vervoerd worden. Palletwide containers komen in verschillende lengtes. Hacon heeft een 20ft uitvoering een 40ft uitvoering en een 45ft uitvoering. Al deze containers zijn high cube, wat in de hoogte 30 cm extra geeft.

 

Vervoer met een palletwide container

In een palletwide container kunt u grofweg alles vervoeren wat u doorgaans op een pallet zou laden om dit te verschepen. De pallets worden stevig vastgezet in de containers, onnodige beweging aan de pallets wordt voorkomen. U heeft geen schade meer door stuwing en het per ongeluk wegglijden van de lading tijdens het vervoer, mits de lading ook stevig vastzit op de pallets. Nu kan uw lading kan efficiënt worden vervoerd.

 

De palletwide containers van Hacon

Hacon heeft verschillende palletwide containers in het assortiment. Vervoert u vaak een grote hoeveelheid europallets? Dan is de 45ft High cube palletwide container geschikt voor u. Dit is de langste en breedste container in ons assortiment. Is deze net te lang? Dan is de 40ft High cube palletwide container wellicht geschikt. De europallets sluiten strak op elkaar aan in deze containers, waardoor u optimaal gebruikt kunt maken van de ruimte.

Bent u op zoek naar een container waarin u product in bulk kunt vervoeren? Dan is de 20ft High Cube Palletwide Bulk Container perfect voor u. Deze container is speciaal gemaakt voor het vervoeren van bulklading zoals graan, houtsnippers, suiker etc. Het voordeel van deze palletwide container is dat hij is voorzien van een klep in de voorkant voor het laden en lossen van de goederen.

 

Huren of kopen?

Heeft u interesse in het huren of kopen van een palletwide container? Bekijk alle palletwide containers in het assortiment van Hacon. Of bel ons op werkdagen van 8:00 tot 17:00 op +31 (0)181 263 466 en een van onze productspecialisten kijkt graag met u naar de mogelijkheden. Liever direct een offerteaanvraag doen? Vul dan ons offerteformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant