bar container uitgifte container zakelijk evenement bedrijfsfeest

Proost tijdens jullie bedrijfsfeest met een echte bar container

Wil je jouw volgende bedrijfsfeest naar een nieuw niveau tillen? Pak dan groots uit met een echte bar container. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een borrel, een open dag of een teambuilding evenement. Een bar container is niet alleen een praktische toevoeging, maar ook een echte eyecatcher tijdens elk zakelijk evenement. Wij vertellen je er graag meer over in dit blog.

 

Wat is een bar container / uitgifte container? 

Een bar container of uitgifte container is speciaal ontworpen voor evenementen en biedt een veelzijdige ruimte die kan worden omgezet in een bruisende bar, een uitgiftepunt, een souvenirwinkel of zelfs een informatiepunt. Eigenlijk kun je er alle kanten mee op, afhankelijk van jouw wensen. Naast evenementen zijn ze ook geschikt als uitgifte container in bijvoorbeeld de petrochemie. 

Maar waarom zou je kiezen voor een bar container of uitgifte container voor je volgende bedrijfsevenement? Ten eerste voegt het een uniek en industrieel tintje toe aan jouw evenement. Dit past perfect bij moderne thema's en het draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor de bezoekers. Daarnaast is een bar container volledig mobiel en daardoor te gebruiken waar je maar wilt. Van je eigen bedrijfsterrein tot een populaire festivallocatie. 

bar container uitgifte luik

 

Maak kennis met de Hacon bar container

Onze eigen bar container, de 20ft uitgifte container, is 6 x 2,4 x 2,6 meter. Daarmee biedt de container een aanzienlijke ruimte voor je uitgiftepunt of bar. De ruimte is ideaal voor het opslaan van voorraden, terwijl het grote luik efficiënte uitgifte mogelijk maakt. De container is bovendien standaard uitgerust met een veilige stalen deur met dubbele vergrendeling, ventilatieroosters, een houten vloer, stroompunten en verlichting, waardoor de bar container direct klaar is voor gebruik. Plug & play noemen we dat!

bar container uitgifte container elektra

De bar container van Hacon wordt regelmatig ingezet als tijdelijke bar tijdens verschillende evenementen. Maar we zien ook steeds vaker dat de bar container als uitgifte container wordt gebruikt. Van een tijdelijke oliebollenkraam tijdens de jaarlijkse kerstmarkt, tot een permanente bloemenkraam bij het winkelcentrum. Jij kiest zelf waarvoor jij de Hacon container wilt inzetten.

 

De eyecatcher van jouw bedrijfsevenement

Het mooie van de 20ft uitgifte container is dat je hem kunt aanpassen aan jouw wensen en stijl. Zo kunnen de containers worden geleverd in elke RAL-kleur en zelfs worden voorzien van je bedrijfslogo. Dit draagt bij aan de algehele branding van je evenement, maar zorgt er natuurlijk ook voor dat je een eyecatcher hebt die bezoekers zich nog lang blijven herinneren. 

bar container uitgifte container

 

Duurzaam en verantwoord feesten

Niet onbelangrijk om te benoemen, is dat het kiezen voor een containerbar ook een duurzame keuze is. Door zeecontainers te recycleren voor bijvoorbeeld gebruik bij evenementen draag je bij aan een eco-vriendelijk systeem. Als jouw bedrijf streeft naar duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, zal de keuze voor een bar container een positieve boodschap overbrengen aan werknemers, klanten en andere bezoekers van jouw bedrijfsevenement. Niet geheel onbelangrijk dus!

 

Containers op maat voor elke gelegenheid

Is de bar container dé nieuwe gadget van jouw volgende bedrijfsfeest? Je kunt de bar container huren of kopen, afhankelijk van je behoeften en budget. 

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie over onze bar container? Neem dan contact met ons op. Maar ook voor vragen over onze andere containers, modificaties en alle mogelijkheden van een container kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze container specialisten. Want, wat je ook wilt, wij krijgen alles in een container! 

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant