20ft kantoor unit voorzien van ramen en deuren

Wat is er nodig om een schaftunit aan te sluiten?

Een schaftunit wordt ook wel een schaftunit of bouwkeet genoemd. Het is een tijdelijke en verplaatsbare kantoor- of pauze ruimte voor medewerkers in de bouw op een werkplaats of bouwterrein. Ook wordt er vaak gereedschap en materialen in een schaftunit opgeslagen. Om een schaftcontainer tot zijn recht te laten komen zijn er een paar aansluitingen nodig. Bijvoorbeeld een 400V 32A 5-polige buitenaansluiting voor elektriciteit.

Zo sluit u een schaftunit aan

Als u een schaftcontainer wilt neerzetten op uw werkplaats of bouwterrein, moet deze dichtbij een aantal aansluitingen geplaatst worden. Denk hierbij aan een elektriciteitsaansluiting, watertoevoer en een afvoer naar het riool. Hacon levert optioneel de verlengsnoeren voor het aansluiten van een schaftunit.

Standaard eigenschappen van een schaftunit

  • Stalen toegangsdeur en ramen
  • Voorzien van verwarming en verlichting
  • Optioneel een keukenblok met spoelbak, koelkast, 5L warmwaterboiler en elektrische kookplaten
  • Voorzien van twee heftruck steekgaten

Wist u dat..?

  • Een schaftcontainer goed geïsoleerd is? U kunt er droog en veilig vergaderen of pauze houden.
  • U ook sanitaire voorzieningen bij uw schaftcontainer kunt aanvragen? Denk hierbij aan toiletten, wasbakken en zelfs douches.
  • Door schaftcontainer te stapelen u een compleet kantoor of gebouw kunt vormen? Hijskranen of takelwagens helpen om de containers tegen elkaar en op elkaar te plaatsen.
  • Schaftunits makkelijk te modificeren zijn? Zoals extra faciliteiten toevoegen of de zijwanden eruit halen om meerdere units tegen elkaar aan plaatsen. Ook is de buitenkant van de container makkelijk te personaliseren.

Schaftunit via Hacon

Een schaftunit via Hacon bestellen? Goed idee! We helpen u graag, dus neem contact met ons op. De schaftcontainers kunt u gemodificeerd huren en kopen.

Bekijk onze schaftcontainers hier.

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant