De tunnelcontainer: een veilige doorgang bij werkzaamheden

In de binnenstad, naast een weg of trottoir; met een tunnelcontainer kunnen fietsers en voetgangers veilig passeren waarbij (bouw)werkzaamheden doorgaan. Een tunnelcontainer is aan beide kanten open en door meerdere tunnelcontainers achter elkaar te plaatsen creëer je een doorgang zo lang als nodig is. 

Veilige doorgang en slimme opslag

De meest gebruikelijke toepassing van de tunnelcontainer is om een veilige doorgang te creëren bij bouwwerkzaamheden. Maar je kunt een tunnelcontainer ook voor andere doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld als slimme opslagplaats. Omdat de twee zijden open zijn, is het makkelijker om bij de spullen of goederen te komen. Maak je gebruik van originele 20ft of 40ft high cube dubbel deur containers dan zijn deze bovendien CSC gecertificeerd. De containers kunnen dan ook worden gebruikt voor transport over zee. 

Meer toepassingen van de tunnelcontainer

De tunnencontainer kun je naast voetgangerstunnel bij werkzaamheden ook inzetten bij evenementen. Met de containertunnel creëer je een doorgang, schot, sluis, of een combinatie van deze functies. 

Standaard eigenschappen van een tunnelcontainer

  • In cortenstaal uitgevoerd met een houten vloer
  • CSC gecertificeerd (internationale overeenkomst voor veilige containers)
  • Openingen aan de twee kortste kanten, met of zonder deur

Wist je dat..?

  • De grootste tunnelcontainer 40 ft is (± 12 meter in lengte) en dat je deze tegen elkaar aan kunt plaatsen voor een extra lange doorgang?
  • Wij tunnelcontainers hebben met ramen (met gaas ervoor) halverwege?
  • Tunnelcontainers stapelbaar zijn en je deze dus op elkaar kunt vervoeren?
  • Tunnelcontainers het meeste gebruikt worden voor bouwprojecten in een stad?

Tunnelcontainer via Hacon

Hacon heeft een 40ft tunnelcontainer in het assortiment. Daarnaast kun je gebruik maken van 20ft of 40ft high cube dubbel deur containers voor het creëren van een doorgang. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. De tunnelcontainers kun je zowel huren als kopen. Wij bezorgen onze containers door het hele land.

Bekijk onze tunnelcontainers hier.

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant