Uitvoerderskeet

Hacon vindt dat alles in een container kan. Een uitvoerderskeet is hierop geen uitzondering. Een uitvoerderskeet wordt vaak ingezet als kantine of kantoorruimte voor bouwpersoneel. Hacons accommodatie units zijn zeer geschikt om te gebruiken als uitvoerderskeet. Ze zijn makkelijk te verplaatsen, onderhoudsvriendelijk en ze kunnen naar wens ingericht worden. Denk hierbij aan sanitair, verwarming en meubels. Bent u op zoek naar een uitvoerderskeet om te gebruiken tijdens uw bouwproject? Ontdek alle opties.

10ft accommodatie units als uitvoerderskeet

Het huren of aanschaffen van een 10ft accommodatie unit is een ideale oplossing als u op zoek bent naar een uitvoerderskeet. De units zijn gemakkelijk te verplaatsten van A naar B; door zijn handige formaat en door de twee heftrucksteekgaten. Het is de kleinste unit en door het fotmaat zijn ze makkelijk verplaatsbaar van bouwplaats naar bouwplaats en heeft u altijd gegarandeerd een geschikte kantoorruimte of kantine voor uw personeel.

Hacon heeft verschillende soorten en maten accommodatie units die geschikt zijn voor gebruik als uitvoerderskeet. Heeft u bijvoorbeeld een kantoor nodig voor één persoon? Dan is de De units zijn geïsoleerd en voorzien van een raam, loopdeur, kachel, elektrische installatie en verlichting.

Alle units hebben meerdere WCD’s waarop standaard kantoorapparatuur kan worden aangesloten. Zoals computers, printers en meer apparatuur die u in een kantoor gebruikt. Alle units, ook de 20ft, worden aangesloten via krachtstroom.

10ft Accommodatie unit voorzien van raam en deur

 

20ft accommodatie units als uitvoerderskeet

Bent u op zoek naar een grotere uitvoerderskeet? Hacon heeft ook diverse 20ft accommodatie units die geschikt zijn. Dit zijn er een aantal die veel worden gebruikt:

  • 20ft accommodatie unit 6x3: Een unit die u goed kunt gebruiken als kantoor. Deze unit is volledig geïsoleerd en voorzien van een kachel, elektrische installatie en verlichting. Alles wat u nodig heeft in een kantoor.
  • Hacons 20ft accommodatie csc container is ook zeer geschikt als uitvoerderskeet. U kunt hem gebruiken als kantoor of kantine.
  • Of bent u op zoek naar een plek waar men in de pauze een kopje koffie kan drinken? Dan is de 20ft accommodatie unit 6x3 met keuken de unit voor u.

Ook deze units zijn volledig voorzien van elektra. In een kantoor heeft u natuurlijk ook een computer met router en printer nodig. De 6x3 units zijn voorzien van een data aansluiting, datakabel via UTP-aansluiting.

Alle accommodatie units zijn zeer geschikt om in te zetten als uitvoerderskeet. U kunt de units bij ons huren of aanschaffen. Wilt u meer inspiratie voor het inzetten van een container als uitvoerderskeet?  Bekijk de modificaties die Hacon heeft gemaakt aan units.

Een uitvoerderskeet, ingericht naar uw wensen

U kunt uw unit inrichten naar uw behoeften. Richt een kantoor in met bureau, archiefkast en vergadertafel. Of een kantine uitgerust met keuken waar u een koffiezetapparaat in kunt zetten. Een accommodatie unit geeft u voldoende ruimte om hem in te richten naar uw wensen.

Neem eens een kijkje op Hacons website onder de noemer ‘accommodatie’ om te kijken wat er nog meer allemaal mogelijk is op het gebied van uitvoerdersketen in een accommodatie unit of andere container. Wilt u een uitvoerderskeet kopen of huren bij Hacon? Neem contact op met een van de verkoop experts. Zij voorzien u graag van passend advies.

20ft accommodatie container geschikt als woonruimte

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant