Zijaanzicht van de 4ft opslagcontainer

Waar kun je de 4ft opslagcontainer voor inzetten op de bouw?

De 4ft mini opslagcontainer is de kleinste maat container in ons assortiment. Ideaal voor de opslag van kleine materialen! Onze klanten hebben deze container al gebruikt voor de opslag van bijvoorbeeld (tuin)gereedschap, aggregaten, grasmaaiers en computers. De gelaste staalconstructie met lepelgaten, hijsogen en gestandaardiseerde ISO-hoekstukken maken de 4ft opslagcontainer robuust en erg gemakkelijk te verplaatsen.

Naast het opslaan van apparatuur en gereedschap kan de 4ft opslagcontainer ook voor andere doeleinden worden ingezet. Zo worden de kleine containers in de bouwsector vaak omgebouwd tot verdeelkast op een bouwplaats. Dit worden ook wel bouwkasten of elektraboxen genoemd. De ingebouwde verdeelkast in een container is dan voorzien van een kabeldoorvoer aan de zijkant of via de vloer. Hier kunnen stroomkabels doorheen worden getrokken en zo kan de bouwplaats op een veilige en efficiënte manier op het stroomnetwerk worden aangesloten. Het resultaat: Een goede verdeling van de elektriciteit op de bouwplaats! 

Traditionele bouwkasten vs. verdeelkasten in containers

Beiden worden nog steeds ingezet bij bouwprojecten, maar traditionele bouwkasten zijn van hout gemaakt. Ze zijn hierdoor minder stevig dan de container variant, maar wel lichter om te vervoeren. Gelukkig hebben containers steekgaten voor heftrucks. Houten verdeelkasten vragen meer onderhoud, omdat het hout eens in de zoveel tijd van een likje verf moeten worden voorzien. Verder zijn houten bouwkasten makkelijker om in te breken en ook is een verdeelkast in een container meer waterdicht. Een ander voordeel van een 4ft opslagcontainer op een houten verdeelkast, is dat deze makkelijker te onderhouden en schoon te houden is.

Voordelen van een 4ft opslagcontainer (4x)

  • De container is makkelijk af te sluiten met een slotkast
  • Alles wat er in de container wordt opgeslagen of ingebouwd, staat droog en veilig
  • De container is duurzaam en kan voor meerdere bouwprojecten achterelkaar worden ingezet
  • De levensduur van een container is vele malen langer dan een traditionele houten elektra kast

Meer weten over de onze opslagcontainers?

Wilt u een 4ft opslagcontainer laten ombouwen tot een verdeelkast? Dat kan! Bij ons kunt u gemodificeerde containers huren of kopen en helemaal op maat laten maken. Zowel de buiten- als binnenkant kunnen wij helemaal voor u aanpassen. Laat ons weten wat uw wensen zijn. Wij zorgen voor het transport en het verplaatsen van de container. Ook kunnen wij meerdere containers op elkaar plaatsen. Een voorbeeld zien van ons maatwerk voor een 4ft opslagcontainer? Check dit project.

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant