20ft accommodatie container - zijaanzicht

Wat voor modificaties zijn er mogelijk bij een schaftunit?

Bent u op zoek naar een 10ft of 20ft container voor uw bouwplaats die dient als schaftunit of kantoorunit? Bij ons kunt u terecht voor op maat aangepaste werkplaatscontainers, die aan al uw wensen voldoen. Of het nu gaat om een specifieke indeling voor de schaftkeet, een extra keuken of wasbak of airco. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Welke modificaties voert Hacon uit?

Onze schaftunits en kantoorunits maken wij op maat voor u. We plaatsen op verzoek extra deuren, wanden of ramen en voorzien de container van alle gemakken die u maar wenst. Zo stelt u uw eigen bouwcontainer samen! Wij doen de volgende aanpassingen aan uw 10ft of 20 ft unit:

Indeling/ constructie:

- Trappen en bordessen;

- Portaaltje bij binnenkomst;

- De locatie van de deuren en ramen;

- Indeling van de container, met eventuele tussenwanden.

Voorzieningen:

- Airconditioning;

- Locatie van de kachel en verlichting;

- Sanitair zoals een keuken en wasbak, inclusief tegelwerk.

Een maatwerk schaftunit met logo

Ook kunnen wij de schaftkeet voorzien van de kleur die bij uw bedrijf past, en hebben wij de mogelijkheid om de container te voorzien van uw complete branding, met belettering en logo. Wat u ook wilt, in overleg is heel veel mogelijk. Zodat uw bouwbedrijf goed voor de dag komt, voor personeel én voor partners. Vraag direct een offerte aan!

Op zoek naar een volledige containeropstelling?

U kunt bij Hacon terecht voor een unieke schaftunit op maat, maar het liefst leveren wij totaalprojecten voor uw bouwplaats. Of het nu gaat om een verzameling kantoorunits, een uitvoerderskeet, een sanitairopstelling, of om de complete inrichting van een bouwplaats. In overleg met u bepalen we de meest praktische opstelling van de 10ft of 20ft units, rekening houdend met voorzieningen ter plaatse zoals riolering of een bouwmeterkast. Wij verzorgen de volledige installatie. Bekijk ook onze modificatieprojecten voor eerder opgeleverde containeropstellingen!

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant