Binnenkant van de 10ft offshore werkplaatscontainer

Werkcontainer: modern en efficiënt werken

Heeft u - thuis of op kantoor - last van ruimtegebrek? Dan kunt u ervoor kiezen om uit te bouwen of te verbouwen. Maar u kunt ook kiezen voor een weg zonder architecten en vergunningen. In deze blog leggen we uit wat een container zo geschikt maakt als werkplek en wat de voordelen van een werkcontainer zijn.

Wat maakt een werkcontainer zo efficiënt?

Er zijn een aantal redenen waarom een container zo geschikt is als werkplek. Zo is een werkcontainer, vergeleken met een verbouwing of uitbouw, een kleine investering en het gedoe met bouwvergunningen blijft achterwege. Ook staat de wetgeving een losstaand gebouw op eigen grond altijd toe, mits de bebouwing niet groter is dan 30 m2. Daarnaast is een werkcontainer eenvoudig te verplaatsen, efficiënt in te richten en helemaal naar wens aan te passen. Een container is dan ook allang geen sfeerloze opslagplaats meer.

De mogelijkheden met een werkcontainer

Een werkcontainer kan compleet worden aangekleed en afgestemd op uw wensen. Zo kunt u een werkcontainer voorzien van (vloer)verwarming, sfeervolle verlichting met bewegingssensoren en grote raampartijen. Daarnaast kan de werkcontainer ook praktisch worden gemeubileerd. Plaats bijvoorbeeld stellingen, werkbanken of opbergkasten. 

De voordelen van een werkcontainer

  • offshore werkplaats container

    Efficiënt in te richten
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Oneindige mogelijkheden
  • Vaak vergunningsvrij

Werkcontainers bij Hacon

Hacon Containers is specialist in het modificeren van containers. Ook kunt u bij ons werkcontainers in ons standaard assortiment vinden. Ook een creatief idee? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bekijk alle werkcontainers hier.

 

 

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant