Zeecontainers & Evenementen

We zien ze steeds vaker terug in de evenementenbranche: zeecontainers. Een robuuste of afgewerkte container als basis voor de aankleding van een evenement of festival. Of het nu is bedoeld als decoratie, als beursstand of als afbakening van een podium, met behulp van zeecontainers is altijd het gewenste effect te bereiken. Met zeecontainers kunt u opvallen!

Bij HACON Containers zien we de trend van de evenementencontainer ook steeds vaker terug. Waar voorheen voornamelijk gebruik werd gemaakt van tenten en/of stands, wordt de laatste jaren meer gekozen voor een combinatie met zeecontainers om het evenement vorm te geven. Dit is vooral te verklaren vanuit het gemak en de snelheid waarmee containers besteld, geleverd en eventueel gestapeld kunnen worden. Binnen één dag kan een heel festivalterrein afgebakend en gedecoreerd worden, zoals op de foto hiernaast te zien is.

Duurzaam

Naast de voordelen van gemak, snelheid en opvallendheid, heeft de evenementencontainer ook een duurzaam karakter. De oudere containers zijn door de jaren heen over de hele wereld beladen verscheept en na hun trouwe dienst bij de verschepingsmaatschappijen krijgen containers een nieuw leven ingeblazen in onder andere de evenementenbranche. De containers van HACON Containers zijn door de herbruikbaarheid dus een milieubewuste keuze.

Allerlei maten en uitvoeringen

Bij HACON Containers is de keuze uit evenementencontainers zeer uitgebreid. De 20ft container en de 40ft container zijn beschikbaar in meerdere uitvoeringen, waaronder met containerdeuren aan beide kopse kanten, met een geheel open lange zijkant, met een open dak of flatracks met neerklapbare kopschotten. Deze containers zijn perfect voor een festival terrein! Tevens kunt u bij HACON Containers terecht voor kleinere afmetingen, zoals 10ft, 8ft, 6ft, 5ft of zelfs 4ft. Kortom: Wij hebben containers voor allerlei doeleinden beschikbaar.

Daarnaast bieden wij containers aan van alle leeftijden, of het nu gaat om een robuuste en geleefde zeecontainer met een industriële uitstraling of om een nieuwere, strakke container met minder gebruikerssporen. Met behulp van onze containers en zeecontainers kan de juiste “look-and-feel” snel en gemakkelijk bereikt worden.

Modificatie van containers

Wilt u een container naar uw specifieke wensen laten aanpassen? Dan bent u bij HACON aan het juiste adres! In samenwerking met onze klanten hebben wij al vele nieuwe producten en toepassingen ontwikkeld voor specifiek gebruik van een zeecontainer. Modificaties als sparingen, deuren, ramen, uitgifteluiken, isolatie, elektra, werkbanken, tussenwand enz. zijn voor HACON geen enkel probleem. Bekijk hier een kort overzicht van door ons uitgevoerde modificatieprojecten.

HACON Containers: Voor al uw containerwensen

Bent u op zoek naar een evenementencontainer? Dan bent u bij HACON Containers aan het juiste adres! In de afgelopen jaren hebben wij duizenden containers aan tevreden klanten geleverd. Graag zijn wij ook u van dienst! Bekijk hier ons aanbod.

Wilt u vrijblijvend advies of een offerte? Neem gerust contact met ons op via +31 (0) 181 263 466 of info@hacon-containers.nl

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant