Super handig: een  toolcontainer

Een toolcontainer kan een 8ft werkplaatscontainer zijn, of een 20ft werkplaatscontainer. Met een toolcontainer heeft u altijd een mobiele werkplaats én een veilige opslag in de buurt. Met deze toolcontainer slaat u makkelijk gereedschap en materialen op. Naast een schaftkeet container, is ook de toolcontainer onmisbaar op een bouwterrein want een toolcontainer is volledig in te richten naar eigen wens. Wij kunnen namelijk voor u een werkbank, gereedschaprekken, ventilatierekken en een slotkast in de toolcontainer plaatsen. Geen verzoek is ons te complex! Verder kunt u de toolcontainer makkelijk afsluiten met de deurvergrendeling die erbij hoort. Ook handig om te weten: een toolcontainer heeft standaard 2 heftrucksteekgaten voor het vervoer. 

Wilt u direct een toolcontainer bestellen? Neem nu contact op.

Toolcontainer huren of kopen?

Een toolcontainer is vanaf 1 dag te huur, maar kunt u ook gewoon kopen. Altijd tegen fair prijzen. Het vervoer en de inrichting (als dit gewenst is) nemen wij op ons. We hebben diverse modellen toolcontainers op voorraad. Zowel tweedehands als ongebruikt. Laat ons weten wat u zoekt en waarvoor u de toolcontainer gaat gebruiken.

Koop of huur nu een toolcontainer 

Meer weten? Of een offerte aanvragen voor een toolcontainer?

Laat uw gegevens achter. Binnen 1 werkdag hoort u van ons. U kunt ons ook bellen over de toolcontainer die u zoekt +31 (0)181 263 466.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.