Tourniquet container

Handig: een tourniquet container

Wat is een tourniquet container? Wellicht kende u de naam nog niet, maar u heeft er vast al eens een gezien. Bijvoorbeeld bij de ingang van een bouwterrein, of outdoor evenement zoals een expositie of festival. Het is een draaihek in een container gebouwd. Stevig, robuust en een duidelijke in- en uitgang. Een tourniquet container fungeert als een beveiligde doorgang met ronddraaiende poortjes of een hek, gemaakt uit een container. Een tourniquet in een 10 ft of 20 ft zeecontainer wordt geplaatst op plaatsen waar geen permanent hek staat, maar er wel een scheiding of afgesloten doorgang moet komen. Zie het als een tijdelijke én handige beveiliging van een locatie.

Nu een tourniquet container huren of kopen? Neem contact op.

Accommodatie container offshore

Meer in ons assortiment dan tourniquet containers:

Voor de bouw hebben wij allerlei verschillende containers in ons assortiment, zoals modificatiecontainers en werkplaatscontainers.

Neem contact op

Voordelen tourniquet container (4 x)

Een tourniquet container is makkelijk aan te sluiten op een elektronisch safety systeem, zodat u kunt monitoren en bepalen wie het terrein mag betreden. Door middel van een pasje, een app of een ander identificatie tool. Een tourniquet container is dus zeer veilig. Als u wilt, kunnen wij de beveiliging voor u installeren. Meer voordelen?

  1. Snel te transporteren. Wij kunnen de tourniquet container makkelijk plaatsen. Onze containers staan door het hele land. Van slechts een paar dagen tot maandenlang.

  2. Makkelijk in gebruik. Voor zowel u om de toegang te monitoren, als voor uw gebruikers (werknemers of bezoekers) is een tourniquet container makkelijk te bedienen. 

  3. Via Hacon hebben we standaard tourniquet containers voor u. Liever een tourniquet container op maat? Prima, wij gaan voor u aan de slag!

  4. Wilt u geen pottenkijkers? Wij bieden rolluiken aan als extra optie. Om de doorgang na gebruik of na sluitingstijd van de buitenwereld af te sluiten. Andere wensen? Laat het ons weten.
hacon containers voor de bouw

Vrijblijvend advies nodig? Of gelijk een offerte voor een tourniquet container ontvangen?

Laat uw gegevens achter. Binnen 1 werkdag hoort u van ons. U kunt ook bellen naar +31 (0)181 263 466.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.