Verfopslag container

Een verfopslag container kopen of huren?

De opslag van stoffen als verf moet op een precieze manier gebeuren. Zo moet de verpakking van verf bestand zijn tegen gevaarlijke stoffen. En slaat u meer dan 50 liter verf op? Dan is een lekbak in uw opslagcontainer verplicht. Verder is het belangrijk dat de container eeen goede ventilatie bevat. Bestel makkelijk en snel een goede verfopslag container bij HACON. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van containers. Wij bieden een groot assortiment verfopslag containers, in allerlei soorten en maten.

Meer weten over verfopslag containers?

 

Lekbak- en brandwerende containers voor verf

Onze lekbakcontainers zijn zeer geschikt voor de opslag van verf. Dankzij de geïntegreerde lekbak wordt de verf op veilige wijze opgeslagen en afgevoerd. Dankzij de roostervloer is de container ook nog gemakkelijk te betreden. Verder zorgen de ventilatieroosters voor voldoende frisse lucht. Zo voldoen onze verfopslag containers aan de veiligheidseisen. Onze standaard verfopslag containers zijn verkrijgbaar in 4ft, 10ft en 20ft.

 

Een verfopslag container op maat?

Heeft u liever een verfopslag container met afwijkende formaten, of specifieke interieurwensen? Dat is bij HACON geen probleem. U kunt bij ons ook terecht voor verfopslag containers op maat. Zo kunt u de container bijvoorbeeld voorzien van bepaalde stellingen, opbergkasten of verlichting. U kiest zelf het formaat en de toepassingen. Heeft u advies nodig voor uw ideale verfopslag container? Neem contact met ons op. Eén van onze specialisten helpt u graag!

Benieuwd welke opslagcontainers wij al hebben gemodificeerd?

Bekijk onze modificatieprojecten

Offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en ontvang ons scherpe aanbod binnen 1 werkdag!
 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.