Koel- en vriescontainers

Onze vries- en koelcontainers zijn gemaakt voor het gekoeld opslaan en transporteren van uw producten. Wij bieden koelcontainers in 10ft, 20ft en 40ft. Bekijk ons aanbod hieronder!

Welke koelcontainer is geschikt voor u?

Met al onze koelcontainers kunnen uw producten tot wel -25°C worden gekoeld. Daarnaast kunnen de producten worden opgeslagen en vervoerd tot een temperatuur van +25°C. Wilt u liever een koelcontainer huren in plaats van kopen voor bijvoorbeeld tijdelijk extra opslag? Dat is geen probleem! Al onze koelcontainers zijn zowel te koop als te huur. Op zoek naar een gebruikte container? Onze 20ft koelcontainer is ook als gebruikte versie beschikbaar.
Is het voor u van belang dat de koelcontainer over een CSC-certificaat beschikt? In dat geval kunt u voor alle bovenstaande koelcontainers kiezen, met uitzondering van de 10ft high cube container.

10ft Reefer voor petrochemie met dubbele deuren
Zijkant 10ft Reefer

Waarom een koelcontainer bij HACON?

Bij Hacon zijn standaard meer dan 700 containers voorradig. U kunt er dan ook zeker van zijn dat wij een geschikte koelcontainer voor u op voorraad hebben. Dankzij ons landelijke netwerk profiteert u van snelle levering en scherpe tarieven. Weet u nog niet welke koelcontainer u nodig heeft? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste container. Bij Hacon zorgen we er altijd voor dat u een vast contactpersoon heeft waardoor u kunt rekenen op advies op maat.

Meer weten over Hacon?

Lees meer over ons