20ft-domestic-reefer-thermoking

Koelcontainer of vriescontainer kopen of huren?

Bij Hacon Containers hebben we een ruim aanbod aan koel- en vriescontainers, ook wel reefers genoemd. Dit type container is beschikbaar in zowel 10ft als 20ft formaat. En voor de echte grote jongens hebben we ook nog een 40ft high cube variant op ons depot aan de Bunschotenweg in Rotterdam. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke opslagmogelijkheden voor bederfelijke goederen of een duurzame oplossing voor gekoeld transport, de container specialisten van Hacon hebben de perfecte oplossing voor jou!

Alles kan in een container

+31 (0)181 263 466

Weet u al wat voor soort container u nodig heeft? 

Direct een offerte aanvragen

 

Koelcontainers in diverse maten

Koop of huur je een koelcontainer? Dan wil je natuurlijk dat deze aan al je behoeften voldoet. Daarom hebben wij diverse maten en type koel- en vriescontainers aan ons assortiment toegevoegd. Van de compacte 10ft reefer tot de ruime 40ft high cube reefer, bij ons vind je koelcontainers voor verschillende toepassingen. Voor de middelgrote ladingen hebben we ook nog de 20ft reefer container. En wist je dat we gekoelde ladingen ook op zee kunnen plaatsen? Speciaal daarvoor hebben we de 10ft offshore reefer en de 20ft offshore reefer. Deze mogen op zee gelift worden. Genoeg keuze dus als het gaat om de perfecte koel- of vriescontainer voor jouw lading!

 

Onze koel- en vriescontainers

20ft reefer kopen of huren

Onze absolute bestseller op het gebied van koel- en vriescontainers is de 20ft reefer. Deze koelcontainer wordt het meest verkocht en verhuurd. De 20ft reefer biedt een flexibele oplossing voor een tekort aan koel- of vriesopslag. Deze container maakt het mogelijk om te koelen en te vriezen tot wel -25°C. De 20ft reefer, en alle andere type koel- en vriescontainers, zijn CSC gekeurd, zijn ten alle tijden voorzien van een geldige PTI en zijn beschikbaar voor zowel huur als koop. 

 

Bekijk onze 20ft koelcontainers

Wat is een koelcontainer, vriescontainer en een reefer?

Het kan wat verwarrend zijn, maar de termen koelcontainer, vriescontainer en reefer betekenen eigenlijk hetzelfde. Deze termen worden door elkaar gebruikt voor een type container dat uitgerust is met geavanceerde koel technologieën en isolatie. De koelcontainer wordt voornamelijk gebruikt voor het opslaan en vervoeren van producten die gekoeld moeten blijven in een gecontroleerde omgeving. Bij Hacon Containers bieden wij hoogwaardige koelcontainers met flexibele huur- en koopmogelijkheden. Kies voor onze koel- of vriescontainers en profiteer van een betrouwbare en efficiënte opslag en transport van temperatuurgevoelige ladingen.

Waarom kiezen voor een koel- of vriescontainer?

Heb je een lading die gekoeld getransporteerd moet worden? Dan kies je natuurlijk voor een koelcontainer. De geavanceerde technologieën in deze containers garanderen namelijk een nauwkeurige temperatuurbeheersing. Dit is cruciaal om de versheid en kwaliteit van de producten te behouden, ongeacht de omstandigheden. Wil je alles weten over de mogelijkheden van een koel- en vriescontainer? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Neem contact op

Voordelen van onze koel- en vriescontainers

Het mag duidelijk zijn dat een reefer de perfecte container is voor het gekoeld transport van goederen. Een koel- en vriescontainer huren of kopen doe je natuurlijk bij Hacon Containers. Dit brengt namelijk veel voordelen met zich mee.

  • Nauwkeurige temperatuurbeheersing: onze koel- en vriescontainers hebben door geavanceerde technologie een nauwkeurige temperatuurbeheersing. Dit is cruciaal voor het behoud van de kwaliteit van jouw goederen. 
  • Flexibiliteit in type en formaat: of je nu een kleine lading goederen hebt of behoefte hebt aan een koelcontainer met een grotere capaciteit, wij hebben altijd de meest geschikte reefer voor jou. Onze koel- en vriescontainers voldoen altijd aan jouw eisen. 
  • Maatwerk koelcontainers: bij Hacon Containers krijgen we alles in een container, dus ook in een koelcontainer. Ben je op zoek naar een partij die jouw koel- en vriescontainer kan voorzien van kwalitatief maatwerk? Dan is Hacon er voor jou!

Koelcontainer of reefer huren

Bij Hacon Containers bieden we flexibele en betrouwbare opties voor het huren van koelcontainers. Of je nu op zoek bent naar een compacte 10ft offshore reefer of een ruime 40ft high cube reefer, het kan allemaal. Met flexibele huurtermijnen en transparante tarieven maken wij het zo eenvoudig mogelijk om de perfecte reefer te kiezen voor jouw specifieke behoeften. Een koelcontainer van hoge kwaliteit huren? Dan ben je bij Hacon Containers aan het juiste adres.

Koop een koel- en vriescontainer in Rotterdam of Purmerend

Het kopen van een reefer container was nog nooit zo eenvoudig. Door onze vestigingen in Rotterdam en Purmerend kunnen we namelijk in een ruime omgeving leveren. Wij bieden hoogwaardige koel- en vriescontainers voor aankoop, waardoor je volledige controle behoudt over jouw logistieke operaties. Kies uit diverse formaten, waaronder de 20ft en 40ft high cube reefers, en investeer in een duurzame oplossing voor de langere termijn. Neem contact op met Hacon en ontdek de mogelijkheden van het kopen van een koel- en vriescontainer in de buurt van Rotterdam of Purmerend.

Jan - productiemedewerker

“Ik krijg alles in een container!”

Alle containerspecialisten

Offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en ontvang ons scherpe aanbod binnen 1 werkdag!
 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Bezoek / postadres

Hacon Containers B.V.
Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

+31 (0)181 263 466

KvK nr.: 24348944
BTW nummer:  NL812649667B01

Depot Bunschotenweg 

Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00

Depot Moezelweg

Moezelweg 220
3198 LS Europoort-Rotterdam
Havennummer: 5631

+31 (0)88 422 6600
Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00