Voorkant van de 40ft container met dubbele deuren

Bouw opslagmagazijn 

In de bouw heeft u veel te maken met tijdelijke bouwplaatsen die snel groeien en veranderen. Containers voor de bouwplaats zijn bij uitstek geschikt om tijdelijke oplossingen te bieden. Of het nu gaat om een opslagmagazijn op de bouwplaats, om een mobiele opslagcontainer of om een accommodatiecontainer voor langdurige verbouwingen. Hacon heeft meer dan 700 hoogwaardige kwaliteit containers in het assortiment en een oplossing voor elk bouwproject.

Alles kan in een container

+31 (0)181 263 466

Weet u al wat voor soort container u nodig heeft? 

Direct een offerte aanvragen

 

Toepassingen opslagcontainer

Onze opslagcontainers zijn multi-inzetbaar. Deze containers worden ingezet in de bouw, bij fabrieksstops, op bouwplaatsen en door vastgoedzorg en aannemers. Vaak gaat het om projecten op locatie, waarvoor de containers dan worden verhuurd voor een periode van enkele weken tot maanden. Een mobiele opslagcontainer is hiervoor erg geschikt, deze kunnen gemakkelijk verplaatst worden van bouwplaats naar bouwplaats. De toepassingen voor de opslag van materialen zijn legio. Denk aan de opslag van steigers, pellets, gereedschap, machines, kabels, meterkasten et cetera. 

20ft lekbak container met open zijkant
Deuren van de 40ft Open top Container

OPSLAGMAGAZIJN VOOR DE BOUW IN VERSCHILLENDE MATEN

Voor de opslag van materialen op de bouwplaats, is een bouw opslagmagazijn een ideale oplossing. Vele bouw- en infrabedrijven weten hiervoor Hacon Containers te vinden. We verkopen en verhuren (mobiele) opslagcontainers voor de bouw in de maten 20ft20ft HC (high cube)40ft40ft HC (high cube). Ook stelling/elektracontainers (20ft) zijn een mogelijkheid, waar wij je al ruim 40 jaar graag van voorzien.

Met deze containers kunt u op de bouwplaats een veilige en georganiseerde ruimte creëren om uw spullen op te slaan, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot benodigde materialen en gereedschappen.

Bekijk onder aan de pagina ons gehele aanbod

 

 

ROBUUST UITGEVOERDE OPSLAGMAGAZIJNEN VOOR DE BOUW

De voordelen van onze (mobiele) opslagcontainers:

 • Uiterst robuust, want uitgevoerd in cortenstaal
 • CSC gecertificeerd
 • Stapelbaar, en zijn geschikt voor transport
 • Makkelijk verplaatsbaar op uw bouwterrein, dankzij de heftruck steekgaten en standaard ISO-connecties
 • Leverbaar in elke RAL-kleur

De maatvoeringen die wij verkopen en verhuren zijn 20ft, 20ft HC, 40ft en 40ft HC. De high cube containers hebben als extra voordeel dat ze een voet hoger zijn dan standaard 20ft of 40ft containers. Zo kunt u nog meer materialen kwijt!

BOUWKEET CONTAINERS

Een container in de bouw is niet alleen een lege unit die tegen een stootje kan en makkelijk te verplaatsen is. Zo zijn er speciale bouwkeet en accommodatie containers die gebruikt kunnen worden op de bouwplaats. Denk bijvoorbeeld aan een schaftkeet, een plek om gezellig en droog pauze te houden en koffie te drinken. Of een container die u kunt inzetten als kantoor op de werkplaats.

WERKPLAATS CONTAINERS

Naast speciale opslagcontainers voor materialen en gereedschappen biedt Hacon ook werkplaatscontainers met of zonder elektra en keetcontainers aan. Wat dacht u van een werkplaatscontainer waarmee u altijd en overal een dichte mobiele werkplaats heeft, voorzien van onder andere een werkbank, stelling, opbergkast en elektra. Onze containers zijn flexibel in te zetten en makkelijk te verplaatsen. 

Bekijk alle producten

STELLING/ELEKTRACONTAINER

Heeft u vaak elektra nodig op de bouwplaats? Dan is de stelling/elektracontainer een uitkomst. Deze container is standaard voorzien van een stelling aan de linkerzijde, en elektra en verlichting. Ook zijn de stelling/elektracontainers voorzien van een WCD, je kunt er dus zelf een kachel in hangen. Op aanvraag kunnen wij deze ook leveren met verwarming. Wel zo prettig in de wintermaanden.

Container uitgerust met stellingen

MAGAZIJNCONTAINERS OP DE BOUWPLAATS MET HACON

Hacon is al 35 jaar specialist op het gebied van containers in vele verschillende branches, waaronder de bouw. We weten precies wat u nodig heeft om op ons te kunnen bouwen in uw projecten. Voor een opslagmagazijn of andere containers voor uw bouwplaats kiest u natuurlijk voor Hacon. Bij ons bent u namelijk verzekerd van:

 • Een ruim assortiment (meer dan 700 containers op voorraad)
 • Hoogwaardige containers tegen een scherpe prijs
 • Advies op basis van meer dan 35 jaar ervaring
 • Landelijke en snelle service
 • Mogelijkheid tot kopen en huren
 • Mogelijkheden tot aanpassingen
 • Alle containers zijn leverbaar bij u op locatie.
 • De opslagcontainer is tegen meerprijs geheel naar wens in te richten.
 • Vast contactpersoon om mee te schakelen

 

Bouw opslagmagazijn van Hacon

Bent u op zoek naar een mobiele opslagcontainer of magazijncontainer voor in de bouw? Neem dan contact op met de specialisten van Hacon voor meer informatie over deze containers en ontdek hoe ze aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen. U kunt contact opnemen via +31 (0)181 263 466 of info@hacon-containers.nl.

Onze Opslagcontainers voor de bouw

Jan - productiemedewerker

“Ik krijg alles in een container!”

Alle containerspecialisten

Deze container huren of kopen?

Ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte

Bel onze adviseurs op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op +31 (0)181 263 466 of gebruik onderstaand contactformulier.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Bezoek / postadres

Hacon Containers B.V.
Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

+31 (0)181 263 466

KvK nr.: 24348944
BTW nummer:  NL812649667B01

Depot Bunschotenweg 

Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00

Depot Moezelweg

Moezelweg 220
3198 LS Europoort-Rotterdam
Havennummer: 5631

+31 (0)88 422 6600
Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00