Voorkant van de 40ft container met dubbele deuren

Mobiele opslagcontainer voor de bouw

Ben je werkzaam in de bouw en heb je veel te maken met tijdelijke bouwplaatsen die snel groeien en veranderen? Dan is een mobiele opslagcontainer perfect voor jou! Opslagcontainers voor de bouw zijn bij uitstek geschikt om tijdelijke oplossingen te bieden voor de opslag van materialen. Bij Hacon containers hebben we een ruim assortiment aan hoogwaardige kwaliteit containers die een oplossing bieden voor ieder bouwproject.

Alles kan in een container

+31 (0)181 263 466

Weet u al wat voor soort container u nodig heeft? 

Direct een offerte aanvragen

 

Opslagcontainers voor de bouw in diverse maten

Onze opslagcontainers zijn te kopen en te huren in diverse formaten. Hierdoor voldoet de container altijd aan de specifieke behoeften van jouw project. Kies voor de standaard 20ft container als je een compacte opslag hebt, of voor de 40ft container voor een grotere opslagcapaciteit. Is voor jouw project een hogere container nodig? Geen probleem! In ons assortiment vind je de 20ft High Cube container en zelfs de 40ft High Cube container. Ongeacht de omvang van jouw opslag, Hacon Containers voorziet in diverse formaten van opslagcontainers in een hoge kwaliteit.

 

Wanneer gebruik je een container voor opslag in de bouw?

In de bouwsector is het gebruik van een opslagcontainer essentieel voor een georganiseerde en efficiënte werkomgeving. Je kunt er namelijk eenvoudig bouwmaterialen, gereedschappen of apparatuur tijdelijk in opslaan. Denk hierbij aan de opslag van steigers, pallets, kabels of meterkasten. Met onze mobiele opslagcontainers, speciaal ontworpen voor de bouw, ben je verzekerd van flexibiliteit en duurzaamheid. Je hebt namelijk gedurende een bouwperiode gemakkelijk toegang tot benodigde materialen. En ga je door naar een volgend project? Dan transporteer je de container eenvoudig mee!

Onze Opslagcontainers voor de bouw

De voordelen van een mobiele opslagcontainer

Een opslagcontainer van Hacon komt met veel voordelen. Naast het feit dat de containers beschikbaar zijn in verschillende formaten, hanteren wij hoge kwaliteitseisen voor onze opslagcontainers. Zo zijn ze uitgevoerd in cortenstaal, waardoor de containers uiterst robuust zijn. Bovendien zijn al onze opslag containers CSC-gecertificeerd en zijn ze eenvoudig stapelbaar. Dankzij de heftruck steekgaten en standaard ISO-connecties zijn ze moeiteloos verplaatsbaar op jouw bouwterrein. Bijkomend voordeel: je kunt jouw opslagcontainer helemaal personaliseren, want we kunnen hem leveren in elke RAL-kleur.

Accommodatie containers voor de bouw

Je kunt een container in de bouw natuurlijk gebruiken voor opslag van materialen, maar wist je dat je hem ook weg kunt zetten als accommodatie? De bouwkeet 2.0! Bij Hacon Containers bieden we speciale accommodatie containers, zoals de 20ft accommodatie container, die gebruikt kunnen worden op een bouwterrein. Je kunt deze bijvoorbeeld gebruiken als schaftkeet of als kantoor op de werkplaats. De accommodatie containers voor de bouw zijn geïsoleerd, voorzien van ramen en deuren en worden geleverd met kachel, elektrische installatie en verlichting. Je koopt of huurt een accommodatie container voor de bouwplaats eenvoudig bij een van onze container specialisten!

 

Bekijk onze accomodatie containers

Werkplaats in een container

Naast speciale opslagcontainers voor materialen en gereedschappen bieden we bij Hacon ook werkplaatscontainers aan. Onze werkplaatscontainers zijn uiterst geschikt om te plaatsen op bouwterreinen. Zo heb je namelijk altijd en overal een mobiele werkplaats. De werkplaatscontainers zijn voorzien van een werkbank, stellingen, opbergkast en elektra. De perfecte oplossing voor een tijdelijke opslagcontainer of permanente extra werkruimte.

Container in de bouw met stellingen en elektra

Werk je in de bouw en sta je niet graag in het donker? Dan is onze 20ft stelling / elektra container de ideale oplossing voor jou! Deze container biedt namelijk extra ruimte op het bouwterrein voor een verlichte opslag. De elektra-container is standaard voorzien van een stelling aan de linkerzijde. Ook is er elektra en verlichting aanwezig in de container. Hierdoor is er genoeg ruimte voor de opslag van materialen en hoef je nooit meer in het donker te staan! Maar… daar houden de mogelijkheden niet op! Eind 2023 hebben wij de eerste Solar Container aan ons assortiment toegevoegd. De eerste slimme, groene container met geïntegreerde zonnepanelen. En ja, ook daar hebben we een variant van met stellingen en elektra!

 

Bekijk onze werkplaats containers

Waarom een opslagcontainer kopen of huren bij Hacon?

Een opslagcontainer is de perfecte oplossing voor tijdelijke of permanente opslag van materialen en gereedschappen op bouwterreinen. Het materiaal van de container is uiterst robuust en kan dus wel tegen een stootje. Hacon Containers is de expert in de verkoop en verhuur van mobiele opslagcontainers voor de bouw. Koop of huur jouw opslagcontainer bij Hacon en profiteer van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen en advies gebaseerd op jarenlange ervaring. Door onze vestigingen in Rotterdam en Purmerend zijn alle opslagcontainers leverbaar op de locatie van jouw project. 

Ben je op zoek naar een mobiele opslagcontainer of werkplaats container voor in de bouw? Neem dan contact op met de specialiseren van Hacon voor meer informatie en ontdek hoe ze aan jouw specifieke behoeften kunnen voldoen. 

Jan - productiemedewerker

“Ik krijg alles in een container!”

Alle containerspecialisten

Deze container huren of kopen?

Ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte

Bel onze adviseurs op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op +31 (0)181 263 466 (Rotterdam), +31 (0)299 461 918 (Purmerend) of gebruik onderstaand contactformulier.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Bezoek / postadres

Hacon Containers B.V.
Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

+31 (0)181 263 466

KvK nr.: 24348944
BTW nummer:  NL812649667B01

Depot Bunschotenweg 

Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00

Depot Moezelweg

Moezelweg 220
3198 LS Europoort-Rotterdam
Havennummer: 5631

+31 (0)88 422 6600
Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00