Speciale containers

Hacon heeft een groot aantal containers beschikbaar voor verkoop en verhuur. Naast standaard containers zijn er nog een flink aantal speciale containers beschikbaar die voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. Zoals lekbak containers en containers met deuren aan een lange zijde. Zeecontainers zonder modificaties van Hacon zijn CSC gekeurd en voldoen aan de ISO-normering.

Bekijk hier onze containers 

Alles kan in een container

+31 (0)181 263 466

Weet u al wat voor soort container u nodig heeft? 

Direct een offerte aanvragen

 

20ft Hard Open Top Stalen Vloer Container

Deze speciale container heeft dezelfde functionaliteiten als een standaard hard open top container, maar verschilt op een essentieel punt. De standaard uitvoering komt met een houten vloer, die niet vloeistofdicht is. De 20ft hard open top stalen vloer container is vloeistofdicht. Ideaal voor het vervoeren van oliën, chemicaliën, vetten of andere vloeistoffen. Zolang dit milieutechnisch mag. Niet alleen leent deze speciale container van Hacon zich voor het vervoeren van vloeistoffen. Ook is de stalen vloer geschikt om laswerk aan te verrichten. Deze container is geschikt voor verschillende doeleinden.

Bekijk alle specificaties van de 20ft Hard Open Top Steel Floor container.

20ft Open Side Lekbak Container

Heeft u een speciale container nodig voor het opslaan of vervoeren van gevaarlijke stoffen? Dan is een lekbak container, gebouwd volgens speciale eisen, precies wat u nodig heeft. Een lekbak helpt bij het hygiënisch en veilig opvangen van vocht, vuil en andere milieuverontreinigende stoffen. De 20ft open side lekbak container is de grootste lekbak in het assortiment van Hacon. Deze speciale container is voorzien van drie afzonderlijke geïntegreerde lekbakken (A/B/C) met elk 0.6m3 opvangcapaciteit. Via de deuren aan een lange zijde kunnen de stoffen worden geladen en gelost. De lekbak containers zijn voorzien van een roostervloer met daaronder lekbakken.

Bekijk alle specificaties van de 20ft open side lekbakcontainer.

20ft Open Side Container

De naam zegt al wat deze container speciaal maakt. Deze container kan niet alleen worden geopend aan de kopse kant, maar ook kan er één zijkant worden geopend. Dit maakt het bij deze container mogelijk om ladingen via de zijkant te laden en te lossen en is ideaal voor cargo met een moeilijke vorm.

Bekijk alle specificaties van de 20ft open side container.

20ft High Cube Open Side Container

Als u op zoek bent naar een container waarin u veel kan opslaan is de 20ft high cube open side container ideaal voor u. Deze container is 30 cm hoger dan de standaard open side container. Deze container heeft naast een deur aan de kopse kant ook een deur aan een van de lange zijdes, waardoor u gemakkelijk van alle kanten kunt laden en lossen.

Bekijk alle specificaties van de 20ft. High Cube Open Side container.

Een speciale container kopen of huren?

Wilt u weten welke speciale container voor uw transport- of opslagwensen geschikt is? Bel ons op werkdagen van 8:00 tot 17:00 op +31 (0)181 263 466en een van onze productspecialisten kijkt graag met u naar de mogelijkheden. Liever direct een offerteaanvraag doen? Vul dan ons offerteformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Onze speciale containers

Jan - productiemedewerker

“Ik krijg alles in een container!”

Alle containerspecialisten

Offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en ontvang ons scherpe aanbod binnen 1 werkdag!
 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Bezoek / postadres

Hacon Containers B.V.
Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

+31 (0)181 263 466

KvK nr.: 24348944
BTW nummer:  NL812649667B01

Depot Bunschotenweg 

Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00

Depot Moezelweg

Moezelweg 220
3198 LS Europoort-Rotterdam
Havennummer: 5631

+31 (0)88 422 6600
Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00