Standaard container huren of kopen voor transport of opslag

Ben je op zoek naar een efficiënte oplossing voor transport of opslag? Dan kom je al snel uit bij een standaard zeecontainer. Hacon biedt een uitgebreid assortiment aan standaard zeecontainers in verschillende maten voor zowel verhuur als verkoop. Ontdek de veelzijdigheid van de meest verkochte en verhuurde zeecontainers die voor heel veel behoeften de juiste oplossing bieden.

Alles kan in een container

+31 (0)181 263 466

Weet u al wat voor soort container u nodig heeft? 

Direct een offerte aanvragen

 

Standaard 20ft container voor alle soorten transport

Als je aan een standaard container denkt, denk je al snel aan de 20ft containers. Deze containers zijn internationaal de meest gebruikte maat voor intermodaal transport en zijn zowel nieuw als gebruikt beschikbaar. Elke 20ft standaard container is CSC-gekeurd en voldoet aan de ISO-normen, wat zorgt voor de nodige veiligheid en kwaliteit in jouw logistieke processen.

Container voor opslag kopen of huren

Een 20ft standaard container leent zich niet alleen uitstekend voor transport, maar ook voor de opslag van goederen. Onze 20ft containers zijn hier speciaal voor ontworpen en makkelijk te verplaatsen, wat ze uiterst flexibel in gebruik maakt. Bekijk ons aanbod aan standaard 20ft containers en ontdek hoe jij ruimte en kosten efficiënt kunt beheren.

Meer ruimte met de High Cube Container

Standaard maar toch bijzonder als het gaat om extra ruimte? Overweeg dan onze 20ft High Cube container. Deze containers zijn ongeveer 30 cm hoger dan de standaardversies, wat extra laadcapaciteit biedt zonder de handelbaarheid te verliezen. Ze zijn perfect voor het opslaan of transporteren van grotere objecten die net dat beetje extra hoogte vereisen.

Meer vervoeren in een pallet wide container

De pallet wide container is nog zo’n container die in het beginsel op een standaard container lijkt, maar grote voordelen biedt voor transport. Deze containers, beschikbaar in 40ft en 45ft, zijn ideaal voor het vervoeren van goederen op euro-pallets. Doordat de pallets strak aansluiten, maak je optimaal gebruik van de ruimte in de container.

Allerlei soorten en maten standaard containers

20ft is de meest standaard maat als het gaat om zeecontainers. Maar natuurlijk bieden we ook verschillende containers voor transport en opslag in andere maten. Denk aan de 40ft container en zelfs de 45ft zeecontainer. Natuurlijk allemaal voorzien van de juiste certificeringen en veiligheidseisen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

De standaard containers zijn beschikbaar met houten of stalen vloer en zijn uitermate geschikt voor transport, opslag of afrastering van een terrein. Stapelen maar!

Waarom kiezen voor huren of kopen bij Hacon containers?

Bij Hacon begrijpen we dat het vinden van de juiste container een essentieel onderdeel is van jouw logistieke uitdagingen. Standaard is daarom bij ons toch net iets meer bijzonder. Wij bieden:

  • ✅Een breed assortiment: van standaard 20ft en 40ft containers tot gespecialiseerde High Cube opties.
  • ✅Flexibiliteit in gebruik: onze containers zijn verplaatsbaar en aanpasbaar aan diverse behoeften.
  • ✅Kwaliteitsgarantie: al onze containers zijn CSC-gekeurd en voldoen aan strenge internationale normen.
  • ✅Deskundig advies: wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met verkopen, verhuren en modificeren van containers. Onze experts helpen je bij het maken van de juiste keuze tussen kopen en huren, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Wij helpen jou aan de geschikte container voor transport of opslag

Of je nu op zoek bent naar een standaard container voor transport, een ruimere optie voor opslag, of een gespecialiseerde oplossing voor jouw specifieke transportproblemen, Hacon heeft de ervaring en het assortiment om aan alle eisen te voldoen. 

Ons team van container specialisten staat klaar om je te helpen de juiste keuze te maken. Wij adviseren je graag over de beste opties afhankelijk van jouw situatie en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Onze standaard containers

Jan - productiemedewerker

“Ik krijg alles in een container!”

Alle containerspecialisten

Deze container huren of kopen?

Ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte

Bel onze adviseurs op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op +31 (0)181 263 466 (Rotterdam), +31 (0)299 461 918 (Purmerend) of gebruik onderstaand contactformulier.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Bezoek / postadres

Hacon Containers B.V.
Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

+31 (0)181 263 466

KvK nr.: 24348944
BTW nummer:  NL812649667B01

Depot Bunschotenweg 

Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00

Depot Moezelweg

Moezelweg 220
3198 LS Europoort-Rotterdam
Havennummer: 5631

+31 (0)88 422 6600
Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00