Werkplaatscontainers te koop en te huur bij Hacon Containers

Ben je op zoek naar een flexibele en robuuste oplossing voor de inrichting van jouw werkplaats? Onze werkplaatscontainers zijn de perfecte oplossing voor zowel tijdelijke als permanente werkplekken. Of je nu in de bouw, industrie of een andere sector werkt, onze containers sluiten naadloos aan op jouw behoeften.

Alles kan in een container

+31 (0)181 263 466

Weet u al wat voor soort container u nodig heeft? 

Direct een offerte aanvragen

 

Wat is een werkplaatscontainer?

Een werkplaatscontainer is een zeecontainer die speciaal ontworpen is om te dienen als een mobiele werkplaats. De containers zijn gemaakt van duurzaam staal en zijn vanbinnen en vanbuiten volledig aanpasbaar. Hierdoor voldoen ze altijd aan de specifieke eisen van verschillende industrieën. Van werkbanken en gereedschapsrekken tot aan verlichting, elektriciteit en klimaatregeling, het is allemaal mogelijk in een werkplaatscontainer.

Waarom kies je voor een werkplaatscontainer van Hacon?

De werkplaatscontainers die je vindt op ons depot zijn ontworpen om aan de hoogste standaarden te voldoen. Ze zijn duurzaam, veilig en bieden een efficiënte werkomgeving, ongeacht de locatie van de container. Hieronder vind je een aantal van de belangrijkste voordelen om voor onze werkplaatscontainers te kiezen::

  • Duurzame keuze: onze containers zijn gemaakt van hoogwaardig staal waardoor ze bestand zijn tegen zware omstandigheden.
  • Veilig: de werkplaatscontainers kunnen wij voorzien van beveiligingssystemen zodat jouw gereedschap en apparatuur beschermd is.
  • Flexibel: onze werkplaatscontainers zijn beschikbaar in verschillende maten en kunnen op bijna iedere ondergrond geplaatst worden. Bovendien kunnen wij de container helemaal aanpassen naar jouw behoeften.
  • Mobiliteit: de werkplaatscontainers zijn eenvoudig te verplaatsen naar elke gewenste locatie.

Afmetingen van een werkplaatscontainer

Het gewenste formaat van de werkplaatscontainer hangt natuurlijk af van jouw project. Wij hebben diverse standaard formaten op voorraad waaruit je kunt kiezen, waaronder de 8ft werkplaatscontainer, 10ft werkplaatscontainer en 20ft werkplaatscontainer. Daarnaast bieden we containers voor speciale doeleinden, zoals de stelling- en elektracontainer die helemaal naar wens kan worden ingericht met diverse soorten stellingen en verlichting.

Combi werkplaatscontainer: kantoor en werkplaats in één

Onze 20ft combi werkplaatscontainer is een handige combinatie van kantoor en werkplaats in één container. Beide helften zijn van elkaar gescheiden, waarbij de ene helft kan dienen als kantoor- of schaftruimte. De andere helft is ideaal te gebruiken als kleine werkplaats of voor de opslag van machines. De werkplek is voorzien van een werkbank, stelling en kast. De combi container is standaard voorzien van een draaikiepraam, loopdeur en slotkasten. Door de CSC keuring en ISO standaard is deze container ook geschikt voor internationale zeevracht. 

Onze werkplaatscontainers

Werkplaatscontainer kopen bij Hacon Containers

Wij hebben een groot aanbod aan nieuwe en gebruikte werkplaatscontainers te koop bij Hacon Containers. Onze containers zijn direct beschikbaar en kunnen snel geleverd worden. Bovendien is het voordeel van het kopen van een werkplaatscontainer dat je deze volledig kunt laten aanpassen met extra functies, zoals isolatie, elektriciteit en opbergmogelijkheden.

Huur je liever een werkplaatscontainer?

Als je tijdelijk een werkplaats nodig hebt, is het wellicht interessanter om een werkplaatscontainer te huren. Hierdoor heb je geen grote initiële investering nodig en kun je kiezen uit verschillende huurtermijnen, afhankelijk van jouw project behoeften. Neem contact op met een van onze containerspecialisten en ontdek de voordelen van het huren van een werkplaatscontainer.

Maatwerkoplossingen voor jouw werkplaatscontainer

Iedere sector heeft zijn eigen unieke eisen en onze werkplaatscontainers kunnen volledig worden aangepast om aan iedere specifieke behoefte te voldoen. Zo komen wij tijdens onze dagelijkse werkzaamheden veel verschillende aanpassingsmogelijkheden tegen. Denk aan geïntegreerde werkbanken en gereedschapsrekken, klimaatregeling voor comfort in alle weersomstandigheden en extra beveiligingsmaatregelen zoals versterkte sloten. Geen aanpassing is ons te gek, wij hebben altijd de juiste oplossing voor jouw werkplaatscontainer!

Werkplaatscontainer kopen of huren bij Hacon in Rotterdam of Purmerend

Van kleine mobiele werkplaatsen tot grote, volledig uitgeruste industriële ruimtes, door onze ervaring kunnen wij voor elk project de juiste oplossing bieden. Heb je vragen of wil je meer weten over onze werkplaatscontainers? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste container voor jouw project!

Offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en ontvang ons scherpe aanbod binnen 1 werkdag!
 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Bezoek / postadres

Hacon Containers B.V.
Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

+31 (0)181 263 466

KvK nr.: 24348944
BTW nummer:  NL812649667B01

Depot Bunschotenweg 

Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00

Depot Moezelweg

Moezelweg 220
3198 LS Europoort-Rotterdam
Havennummer: 5631

+31 (0)88 422 6600
Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00