werkplaatscontainer voor ieder project

Uw bouwplaats inrichten? Dat doet u met Hacon! Wij bieden namelijk diverse soorten werkplaatscontainers die we van alle gemakken kunnen voorzien. We zetten hier een aantal opties voor u uiteen.

Alles kan in een container

+31 (0)181 263 466

Weet u al wat voor soort container u nodig heeft? 

Direct een offerte aanvragen

 

Ons aanbod werkplaatscontainers:

afmetingen

Het gewenste formaat van de werkplaatscontainer hangt natuurlijk af van uw project. Wij hebben diverse standaardformaten op voorraad waaruit u kunt kiezen: 8ft, 10ft en 20ft varianten. Daarnaast bieden we containers voor speciale doeleinden, waaronder de stelling- en elektracontainer. Deze kan naar wens worden ingericht met diverse soorten stellingen en verlichting. Bekijk deze container hier.

Werkplaatscontainer met werkbank

Heeft u een mobiele werkruimte nodig? Ook dan kunnen we u voorzien. Wij bieden namelijk 8ft, 10ft en 20ft werkplaatscontainers met een eigen werkbank, optioneel ook met bankschroef. Onze werkplaatscontainers kunt u bijvoorbeeld inzetten voor kleine assemblagewerken, of voor de opslag van machines en pompen die na afloop gedemonteerd en schoongemaakt moeten worden.

Combi werkplaatscontainer

Een combi container is een handige combinatie van een kantoor en werkplaats in één container. De ene afgescheiden helft is geschikt als kantoorruimte of schaftruimte en de andere helft is ideaal te gebruiken als kleine werkplaats voor de technische dienst of voor de opslag van waardevolle machines. De werkplek is voorzien van een werkbank, stelling en kast.
De combicontainer is standaard voorzien van een draaikiepraam, loopdeur, slotkasten en is ook geschikt voor zeevracht ,door de CSC keuring en ISO standaard. U kunt hem dus laten verschepen voor gebruik op internationale projecten. Bekijk deze container hier

ingang van de combi container en werkplaats

Modificaties werkplaatscontainers 

Voor verschillende klanten modificeerden we al kantoorcontainers. Zo richtten we onder ander een 20ft werkplaatscontainer in met een gecertificeerde zwenkkraan.

Daarnaast bouwden we ook verschillende andere containers om naar een werkplaatscontainer, bijvoorbeeld:

Een 20ft steel floor container naar een werkplaatcontainer, inclusief loopdeur en isolatie.
Een 20ft High Cube container naar een werkplaatscontainer, inclusief magazijninstellingen.

Wij kunnen onze mobiele werkplaatscontainers dus geheel aanpassen aan uw wensen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan direct contact op met een van onze specialisten door te bellen naar +31181263466 of door ons contactformulier in te vullen. Zij helpen u graag bij het vinden van de juiste container(s) bij uw project. 

Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en ontvang ons scherpe aanbod binnen 1 werkdag!
 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Bezoek / postadres

Hacon Containers B.V.
Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

+31 (0)181 263 466

KvK nr.: 24348944
BTW nummer:  NL812649667B01

Depot Bunschotenweg 

Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00

Depot Moezelweg

Moezelweg 220
3198 LS Europoort-Rotterdam
Havennummer: 5631

+31 (0)88 422 6600
Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00