20ft Observatiecontainer

Omschrijving

De 20ft Observatiecontainer is dé ideale mobiele werkruimte. Door de ramen rondom is de observatiecontainer perfect in te zetten als portiersloge, control room, of gewoon als kantoor.

De ramen zijn gemaakt van dubbel veiligheidsglas en zijn door middel van kunststof rolluiken af te sluiten. Daarnaast is de container volledig geïsoleerd door middel van sandwichpanelen. De elektrische installatie is geheel naar klantwens in te richten. Daarnaast is het mogelijk om de observatiecontainer te voorzien van airconditioning.

De 20ft Observatiecontainer wordt veelal toegepast in de maritieme sector, maar is bijvoorbeeld ook uitermate geschikt in de bouwnijverheid, de infrasector of in de evenementenbranche.

Bijkomend voordeel is dat de observatiecontainer voldoet aan de CSC-normering, waardoor de container moeiteloos per schip kan worden getransporteerd.

Specificaties
Specificaties
Buitenafmetingen (LxBxH)
6.058 x 2.438 x 2.591 mm
Elektrische installatie

Op aanvraag

Isolatie

50 mm Steenwol

Vloer

30 mm Plywood, gevernist

Certificaties

CSC / ISO

Opgegeven maten zijn indicatief en kunnen in werkelijkheid iets afwijken.

Deze container huren of kopen?

Ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte

Bel onze adviseurs op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op +31 (0)181 263 466 (Rotterdam), +31 (0)299 461 918 (Purmerend) of gebruik onderstaand contactformulier.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

Bekijk ook deze containers