20ft container kopen of huren?

Bij Hacon containers hebben wij diverse 20ft containers en units in ons assortiment. Wij begrijpen dat elke situatie om een andere oplossing vraagt. Zo bieden wij je niet alleen standaard 20ft containers, maar bijvoorbeeld ook 20ft koelcontainers / reefers, 20ft high cube containers en natuurlijk onze nieuwste 20ft Hacon Solar container. Met onze expertise in zeecontainers verzekeren we dat elke container voldoet aan hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen, perfect voor zowel transport over lange afstanden als opslag dicht bij huis. 

De 20ft containers zijn zowel te huur als te koop en dus is er altijd een containeroplossing voor jou beschikbaar. Alle informatie over de verkoop en verhuur van 20ft zeecontainers vind je hier. Direct een 20ft container huren of kopen? Neem dan contact op!

Alles kan in een container

+31 (0)181 263 466

Weet u al wat voor soort container u nodig heeft? 

Direct een offerte aanvragen

 

Waarvoor gebruik je een 20ft container?

20ft containers zijn ongelooflijk veelzijdig en worden gebruikt in verschillende sectoren en branches. De 20ft container kan niet alleen worden gebruikt voor transport en opslag, maar ook als basis voor modificaties. Van tijdelijke kantoren en evenementenstands tot permanente constructies, zoals winkels en fitnessruimtes. De standaardafmetingen van de 20ft container zorgen voor gemakkelijke transport en de 20ft containers zijn eenvoudig te stapelen. Dit maakt de 20ft container een van de meest populaire keuzes als het gaat om het kopen of huren van een zeecontainer.

 

De verschillende soorten 20ft zeecontainers van Hacon

De 20ft zeecontainer is internationaal de meest gebruikte maat voor intermodaal transport. De naam zegt het al, dit type container heeft een lengte van 20ft. Deze container is standaard CSC gekeurd en voldoet aan de ISO-normering. De 20ft container kan naast transport ook uitstekend ingezet worden voor de opslag van goederen. 

Wij leveren de 20ft zeecontainer zowel met houten als stalen vloeren. Naast de standaard 20ft zeecontainer verkopen en verhuren wij o.a. ook 20ft zeecontainers voor off shore, met open side, dubbele deur, elektra of zonnepanelen. Daarnaast is er voor veel soorten 20ft containers een high cube variant beschikbaar. Wij vertellen je verder op deze pagina meer over de eindeloze mogelijkheden. 

Onze 20ft containers

20ft Hacon Solar container met geïntegreerde zonnepanelen

Onze 20ft Hacon Solar container is een baanbrekende oplossing als het gaat om gemak en duurzaamheid. Deze 20ft containers zijn uitgerust met zonnepanelen die een significante hoeveelheid energie kunnen opwekken, ideaal voor locaties zonder toegang tot het elektriciteitsnet. Het geïntegreerde Wattsun Dock+ batterijsysteem zorgt voor een betrouwbare energieopslag en -voorziening, waardoor deze containers perfect zijn voor afgelegen bouwplaatsen, evenementen of als een duurzame energiebron voor elke locatie.

Bekijk alle 20ft Solar containers

20ft koelcontainers / reefers voor geconditioneerd vervoer

Een reefer is een ander woord voor koelcontainer. Een 20ft koelcontainer wordt vooral gebruikt voor het geconditioneerd vervoer. Hierbij heb je de keuze uit onze standaard 20ft reefers en offshore reefers. Onze 20ft reefers zijn CSC gekeurd en kunnen afhankelijk van het soort container vriezen van -25°C tot -40°C. Hiermee zijn deze containers uitstekend inzetbaar voor zowel geconditioneerd transport als tijdelijke opslag. Denk aan de voedselindustrie, farmaceutica, en andere sectoren waar temperatuurregeling van essentieel belang is. Onze 20ft reefers zijn uitgerust met de laatste koeltechnologieën, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor zowel nationaal als internationaal transport.

Bekijk alle 20ft reefers

20ft high cube containers met meer ruimte

Naast een 20ft container met standaard hoogte verkopen en verhuren we ook 20ft high cube containers. Deze 20ft high cube containers zijn ideaal wanneer je net iets meer ruimte nodig hebt. De high cube container is namelijk één voet hoger (ongeveer 30 cm) dan de standaard 20ft container. Wij bieden diverse 20ft high cube containers voor zowel huur als koop waaronder containers met dubbele deuren aan de voorkant, openslaande deuren aan de zijkant, een open top en zelfs een high cube offshore container. De meeste containers hebben we dus ook in verschillende hoogtes, maar wel met een vertrouwde lengte van 20 ft.

Bekijk alle 20ft high cube containers

Werk slimmer in een 20ft accommodatie container

Een accommodatie container is niets meer en niets minder dan een container die kan worden ingezet als verblijfslocatie. Dit is dus een 20ft container die gebruikt kan worden om in te wonen, slapen, werken en alles daar tussenin. Van (tijdelijke) kantoren en mobiele werkplaatsen tot innovatieve retailruimtes en comfortabele kleedkamers voor een sportschool. Onze 20ft accommodatie containers zijn kant-en-klaar te gebruiken, maar uiteraard zijn er ook voldoende modificatie mogelijkheden om een 20ft accommodatie container op maat te laten maken.

Bekijk alle 20ft accomodatie containers

Robuuste 20ft offshore containers

Speciaal ontworpen om de uitdagingen van de offshore industrie te weerstaan, bieden onze 20ft offshore containers een veilige en duurzame opslag- en werkruimte oplossing. Of het nu gaat om onderhoudswerkzaamheden aan windmolenparken en olieplatforms of opslag op zee, de 20ft offshore containers zijn uitgerust om de meest extreme weersomstandigheden te weerstaan. Dus ook voor al het werk op zee hebben wij diverse 20ft containers beschikbaar voor verkoop en verhuur.

Bekijk alle 20ft offshore containers

Eindeloze mogelijkheden met de diverse soorten 20ft zeecontainers

Ons assortiment bevat bijna 50 verschillende soorten 20ft containers, waaronder elektra containers, containers met stalen vloeren, en open side containers die aanvullende functionaliteiten bieden voor specifieke project behoeften. Elke container is ontworpen met het oog op maximale efficiëntie en veiligheid. Daarmee heeft elke 20ft container zijn eigen pluspunten en is er altijd een 20ft container te koop of te huur die aan de eisen van jouw project voldoet. 

Bekijk alle 20ft containers

20ft container op maat

Bij Hacon Containers gaan we een stap verder met onze op maat gemaakte 20ft container oplossingen. Onze expertise in container modificaties stelt ons in staat om bijna elke aanpassing te realiseren. Van unieke kleurschema's tot complexe interne structuren. Hierdoor kunnen we altijd de perfecte oplossing bieden voor jouw specifieke situatie. Want wij krijgen alles in een container. Wil je meer weten over onze 20ft container modificaties? Neem dan contact op met onze modificatie specialisten van HCM.

 

Waarom een 20ft Container kopen of huren bij Hacon Containers?

Kiezen voor Hacon Containers betekent kiezen voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een ongeëvenaarde service. Met meer dan 40 jaar ervaring, een breed assortiment direct beschikbare containers, en de mogelijkheid tot volledige personalisatie, kun je bij ons terecht voor al jouw behoeften. Onze containerspecialisten staan klaar om je te voorzien van deskundig advies. Dus of je nu een 20ft container wilt kopen of huren, bij Hacon Containers in Rotterdam en Purmerend ben je aan het juiste adres voor al jouw containeroplossingen!

Jan - productiemedewerker

“Ik krijg alles in een container!”

Alle containerspecialisten

Deze container huren of kopen?

Ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte

Bel onze adviseurs op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op +31 (0)181 263 466 (Rotterdam), +31 (0)299 461 918 (Purmerend) of gebruik onderstaand contactformulier.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Bezoek / postadres

Hacon Containers B.V.
Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

+31 (0)181 263 466

KvK nr.: 24348944
BTW nummer:  NL812649667B01

Depot Bunschotenweg 

Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00

Depot Moezelweg

Moezelweg 220
3198 LS Europoort-Rotterdam
Havennummer: 5631

+31 (0)88 422 6600
Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00