20ft Container kopen of huren?

Bij Hacon containers hebben wij diverse 20ft containers en units in ons assortiment. Zo bieden wij u niet alleen 20ft standaard containers maar bijvoorbeeld ook 20ft reefers en 20ft high cube containers.

20ft zeecontainers
De 20ft zeecontainer is internationaal de meest gebruikte maat voor intermodaal transport. Deze container is standaard CSC gekeurd en voldoet aan de ISO-normering en kan naast transport ook uitstekend ingezet worden voor de opslag van goederen. Deze container leveren wij zowel met houten als stalen vloeren. Naast de standaard 20ft zeecontainer verkopen en verhuren wij o.a. ook 20ft zeecontainers met open side, open top, halfhoge open top, dubbele deur en ook all sides open. Bekijk hier onze 20ft containers.

20ft koelcontainers
Voor geconditioneerd vervoer leveren wij koelcontainers welke ook wel reefers worden genoemd. Hierbij heeft u keuze uit onze standaard 20ft reefers en offshore reefers. Onze 20ft reefers zijn CSC gekeurd en kunnen afhankelijk van het soort container vriezen van -25°C tot -40°C. Hiermee zijn deze containers uitstekend inzetbaar voor zowel geconditioneerd transport als tijdelijke opslag. Bekijk hier meer informatie over onze reefers.

20ft high cube containers
Wanneer u net een beetje meer ruimte nodig heeft in een container dan in een standaard 20ft container dan kunt u gebruik maken van een high cube container. Deze container is namelijk één voet hoger (ongeveer 30 cm) dan de standaard 20ft container. Wij bieden diverse 20ft high cube containers voor zowel huur als koop waaronder containers met dubbele deuren aan de voorkant, openslaande deuren aan de zijkant, een open top en zelfs een high cube offshore container. Bekijk hier al onze high cube containers.

20ft container nodig?
Wilt u graag een 20ft container huren of kopen? Neem dan contact met ons op. Bel naar +31 (0)181 263 466 of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier en ontvang een scherp aanbod binnen een werkdag. 

Deze container huren of kopen?

Ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte

Bel onze adviseurs op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op +31 (0)181 263 466 of gebruik onderstaand contactformulier.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.