Hacon Containers is al sinds 1981 dé specialist op het gebied van verkoop & verhuur van containers! Wij werken vanuit onze vestigingen in Rotterdam en Purmerend.

Zoeken
Conditie
Hoogte
Lengte
Categorie
Toon resultaten
Filters

Zeecontainer kopen of huren? Hacon Containers!

Een zeecontainer van hoogwaardige kwaliteit kopen of huren doe je bij Hacon Containers. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte container, bij Hacon Containers vind je altijd de geschikte container. Je kunt onze zeecontainers voor allerlei doeleinden gebruiken, zoals voor opslag of transport. Maar ze kunnen ook ingezet worden voor festivals, of als schaftruimte op bouwplaatsen. Alles kan in een container, en wij leveren de container op de plek waar jij ‘m nodig hebt. Koop nu jouw zeecontainer of ontdek de mogelijkheden voor het huren van een container bij Hacon Containers. 

Een zeecontainer: waar gebruik je deze voor?

Een zeecontainer is een veelzijdige oplossing die je voor ontelbaar veel doelen kunt inzetten. Je kunt er natuurlijk goederen mee transporteren en opslaan, zelfs over zee. Maar de mogelijkheden van een zeecontainer gaan veel verder dan dat. Zo worden containers steeds vaker gebruikt voor tijdelijke of permanente opslag op locaties zoals fabrieken, bouwplaatsen, en commerciële terreinen. Bovendien zien wij ook steeds vaker dat zeecontainers worden omgetoverd tot modulaire ruimtes, zoals kantoren, winkels of barren. Welke vraag je ook hebt, wij helpen je altijd aan de juiste container oplossing!

Afmetingen van zeecontainers

Iedere lading is uniek, en daarom koop of huur je een zeecontainer in diverse afmetingen en typen. Zo voldoet de zeecontainer altijd aan jouw logistieke- en opslagbehoeften. De containers van Hacon Containers zijn beschikbaar in standaard maten, zoals de 20ft en 40ft containers, maar ook in gespecialiseerde container afmetingen voor specifieke toepassingen.

En als dat nog niet genoeg afmetingen zijn, kun je de containers ook kopen of huren in diverse hoogtematen, zoals:

Welke typen containers zijn er?

Wil je een container kopen of huren? Dan houden de mogelijkheden niet op bij de afmetingen van de container. Onze containers zijn namelijk ook beschikbaar in verschillende typen. Zo hebben we kleine containers en grote containers, reefer containers (ook wel koel- en vriescontainers genoemd) voor temperatuurgevoelige ladingen, en open-top containers voor eenvoudige belading vanuit de bovenzijde. Voor projecten met afwijkende ladingen bieden we ook open side containers aan. En voor alle transporten over zee ben je aan het juiste adres met de offshore containers. Kortom, bij Hacon kan écht alles in een container. 

Zeecontainer kopen in de buurt van Rotterdam of Purmerend

Wil je een zeecontainer kopen? De container specialisten van Hacon staan klaar om je te voorzien van professioneel advies over de maten en specificaties van de containers. Van standaard 20ft en 40ft containers tot gespecialiseerde containers, wij hebben de perfecte container oplossing voor jouw wensen. Met vestigingen in Rotterdam en Purmerend kunnen we snel en efficiënt aan de behoeften van onze klanten in Nederland voldoen. 

Container huren bij Hacon Containers

Heb je een tijdelijke opslag nodig of ben je op zoek naar een flexibele transportoplossing? Dan kun je een zeecontainer huren. Je huurt onze hoogwaardige containers eenvoudig en snel tegen goede tarieven. Al onze containers zijn beoordeeld en voldoen aan de nodige kwaliteitseisen. Bij Hacon huur je zeecontainers van hoge kwaliteit in verschillende maten. Makkelijk, snel en betrouwbaar. Huur jouw zeecontainer bij Hacon Containers in de buurt van Rotterdam of Purmerend.

Container kopen of huren bij Hacon Containers

Bij Hacon Containers leveren wij altijd containers van hoge kwaliteit. Onze container specialisten voorzien je van het beste advies en denken graag mee met jouw ideale container oplossing. We hebben een uitgebreid assortiment aan zeecontainers te koop en te huur. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen met jou nemen we de mogelijkheden door op basis van jouw wensen en behoeften. Een container kopen of huren doe je natuurlijk bij Hacon Containers in Rotterdam en Purmerend!