20ft Offshore container met serienummer

Offshore containers: efficiënte materialen, hoge kwaliteit

Bij de aanleg van windmolenparken en bij het winnen van olie en gas komt veel kijken. Bij deze ondernemingen wordt zoals u wellicht weet offshore gewerkt. Dit gebeurt voor de efficiëntie en veiligheid alleen met de beste materialen. Zo zijn ook de offshore containers die worden gebruikt van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een opslag- of transportcontainer, reefer container of werkplaatscontainer. Een offshore container wordt blootgesteld aan extreme omstandigheden en weerselementen. U moet dus volledig kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de offshore containers die wij leveren.

Bewezen kwaliteit

De containers die Hacon levert voor de offshore-industrie zijn sterker, steviger en extra beveiligd om de strengste omstandigheden door te komen. Dit kunnen wij garanderen door te werken met hoogwaardige materialen en volgens de bijbehorende DNV 2.7-1 normering. Onze offshore containers voldoen allemaal aan de normen en eisen van DNV 2.7-1, EN 12079, ISO en CSC. De containers zijn dus volledig gecertificeerd. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige en sterke container, waar u hem ook voor gebruikt.

Alles kan in een container

+31 (0)181 263 466

Weet u al wat voor soort container u nodig heeft? 

Direct een offerte aanvragen

 

Offshore container kopen of huren?

Heeft u een tijdelijke container nodig voor offshore toepassingen? Bijvoorbeeld voor een windmolenpark of een boorplatform? Koop of huur dan een offshore container bij Hacon Containers. Of u nu op zoek bent naar een koelopslag, een transport- of opslagcontainer, wij bieden een breed scala aan (tijdelijke) offshore equipment. De offshore containers in ons assortiment zijn verkrijgbaar in 6-, 10- en 20ft en zoals gezegd, uiteraard allemaal gecertificeerd conform de normen DNV 2.7-1, EN 12079, ISO en CSC.


ONs aanbod offshore containers:

 

Waarom een offshore container huren bij Hacon?

  • U vindt in onze standaard collectie een grote variatie aan equipment voor al uw offshore avonturen. Van open top containers tot koel-of vriesopslag.
  • Als de gewenste container niet op voorraad is, denken we altijd met u mee over een geschikt alternatief.
  • We bieden een snelle levering van uw offshore materiaal én leveren verscheping naar locaties in (bijna) heel de wereld.

 

Voorkant en zijkant van een HACON 10ft offshore container

Snelle levering en flexibele beschikbaarheid

Bij ons kunt u offshore containers zowel kopen als huren. Daarnaast kunnen wij speciaal aan uw wensen aangepaste containers leveren. Met een assortiment van meer dan 700 containers en 35 jaar ervaring in de containerindustrie bent u bij ons altijd aan het juiste adres!

Wilt u een offshore container van Hacon? Neem contact met ons op via +31 (0) 181 263 466,  info@hacon-containers.nl of vraag direct een offerte aan. Onze verkoopspecialisten helpen u graag verder.

Een offshore container voor uw situatie

Geen enkele offshore situatie is hetzelfde. Daarom heeft Hacon verschillende soorten offshore containers beschikbaar. U kunt zelf invullen welk van de containers het beste bij uw specifieke offshore situatie past.

De kleinste maat in ons assortiment is de 10ft offshore container. Deze container is stapelbaar en eventueel leverbaar met gecertificeerde slings. Hier heeft Hacon drie verschillende uitvoeringen van: de 10ft half height offshore container, de 10ft offshore container en de 10ft offshore reefer. Een reefer is zeer handig als u offshore moet werken en gekoelde waren moet opslaan. De grootste offshore container die Hacon in het assortiment heeft is de 20ft container. Deze komt in veel verschillende uitvoeringen. Van een standaard offshore container tot een reefer en een half height open top. U bekijkt alle 20ft offshore containers van Hacon hier.

Binnenkant van de 20ft Open top Offshore container

Wat zijn uw wensen m.b.t. offshore containers?

Heeft u offshore materiaal nodig voor een specifiek doel, zoals een werkplaatscontainer? Of wilt u het offshore equipment permanent gebruiken? Dan kunt u natuurlijk ook een offshore container kopen in plaats van huren bij Hacon. We denken graag met u mee over hoe we uw wensen tot leven laten komen in een op maat gemaakte offshore container. Zo hebben we voor klanten al eerder de volgende containers ontwikkeld:

•    De offshore pompcontainer 
•    De offshore control container

Welke modificaties zijn mogelijk?

Staan uw wensen niet in ons assortiment? Tegen een meerprijs kunnen we modificaties uitvoeren. 

Voor offshore containers zijn doorgaans dezelfde modificaties mogelijk als bij een standaard container. Maar deze containers moeten wel aan hogere eisen voldoen dan een standaard ISO container, namelijk aan de DNV 2.7-1 standaard. Hierdoor moet de offshore container na modificatie opnieuw gekeurd worden, wat zeer prijzig kan zijn. 

Uiteraard kijken wij graag met u mee en stellen we samen uw wensen vast, kijken we wat daarin mogelijk is en wat de kosten zullen zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
DNV 2.7-1 certificering offshore container
Deze container huren of kopen?

Ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte

Bel onze adviseurs op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op +31 (0)181 263 466 of gebruik onderstaand contactformulier.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Bezoek / postadres

Hacon Containers B.V.
Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

+31 (0)181 263 466

KvK nr.: 24348944
BTW nummer:  NL812649667B01

Depot Bunschotenweg 

Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00

Depot Moezelweg

Moezelweg 220
3198 LS Europoort-Rotterdam
Havennummer: 5631

+31 (0)88 422 6600
Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00