Offshore containers: efficiënte materialen, hoge kwaliteit

Bij de aanleg van offshore windmolenparken en het winnen van olie en gas komt veel kijken. Het is zijn ondernemingen waarbij offshore gewerkt moet worden met de beste en meest efficiënte materialen. Of het nu gaat om een opslag- en transportcontainer, reefer container of werkplaatscontainer: een offshore container wordt blootgesteld aan extreme omstandigheden en weerselementen waarbij u volledig moet kunnen vertrouwen op de kwaliteit. Bij Hacon leveren wij deze kwaliteit.

Snelle levering en flexibele beschikbaarheid

Geen enkele offshore situatie is gelijk. Daarom bieden we bij Hacon niet alleen standaard offshore containers van bewezen hoge kwaliteit, maar bieden we ook flexibiliteit en stellen we de beschikbaarheid van onze offshore containers en de levering daarvan hoog in het vaandel. Bij ons kunt u bij offshore containers kiezen voor kopen of huren. Daarnaast bieden we altijd de mogelijkheid om een container aan te passen aan specifieke wensen. Onze gekwalificeerde lassers weten hoe ze om moeten gaan met deze hoge kwaliteit containers om de kwaliteit en betrouwbaarheid te bewaken. Met een assortiment van meer dan 700 containers en 35 jaar ervaring in de containerindustrie bent u bij ons altijd aan het juiste adres.

Accommodatie container offshore

Bewezen kwaliteit

De containers die wij leveren voor de offshore industrie zijn sterker, steviger en extra beveiligd om de strengste omstandigheden door te komen. Dit kunnen wij garanderen door te werken met gecertificeerde lassers, hoogwaardige materialen en volgens de bijbehorende DNV 2.7-1 normering. Onze offshore containers voldoen allemaal aan de normen en eisen van DNV 2.7-1, EN 12079, ISO en CSC en zijn dus volledig gecertificeerd. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige en sterke container, waar u hem ook voor gebruikt.

Bekijk alle producten

Deze container huren of kopen?

Ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte

Bel onze adviseurs op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op +31 (0)181 263 466 of gebruik onderstaand contactformulier.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.